Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik még mindig félnek a...

Akik még mindig félnek a covidtól, maszkot viselnek és kerülik a tömeget, azok most már életük végéig így fogják csinálni?

Figyelt kérdés
Én is ismerek ilyeneket, akik még mindig maszkot viselnek, ha elmennek otthonról. Nem járnak el szórakozni (pedig előtte nagy bulizósak voltak), moziba és színházba se, a legdrasztikusabb típus pedig szinte csak otthon van a szabadidejében (pedig előtte rendesen kimozdult). Nyilván érthető, mire gondolok. Ezek az emberek haláluk napjáig majrézni fognak a vírustól? Vagy pár éven belül remélhetőleg feleszmélnek?

2023. aug. 12. 09:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
42%
Lehet, az ő dolguk. Manapság is sokan halnak bele a COVID-ba.
2023. aug. 12. 09:44
 2/64 A kérdező kommentje:
1: Ahogy az influenzába is sokan belehalnak. De nem erről szól a kérdésem.
2023. aug. 12. 09:48
 3/64 anonim ***** válasza:
53%
Én még most is félek tőle, mert majdnem belehaltam, amúgysem vagyok egy eljárós ember, de a maszk nálam van, amúgy nyáron annyira nem para, mert az ablakok nyitva vannak, a terek szellőznek, de ha bejön a hideg, zárt térben valszeg hordani fogom a maszkot.
2023. aug. 12. 09:54
 4/64 anonim ***** válasza:
80%
Honnan veszed hogy a covid ellen hordják? Covid előtt is voltak, akik egészségügyi okok miatt maszkban jártak emberek közé.
 5/64 A kérdező kommentje:
3: És meddig? Életed végéig?
 6/64 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez az OCD egyik megnyilvánulása. Ők erre görcsöltek rá.
 7/64 anonim ***** válasza:
66%

Az embert könnyű manipulálni.Ha holnap az állami tv bemondja hogy az alumínium karkötő véd a fogszuvasodástól-rengetegen fognak alumínium karkötőt hordani,és nem fogod tudni meggyőzni őket az ellenkezőjéről.

Egyébként én is rengeteg embert látok aki a saját kocsijában úgy vezet hogy az állán van a maszk-nem az arcán,az állán...hülyék.

2023. aug. 12. 09:55
 8/64 A kérdező kommentje:
4: Onnan, hogy mondták. De ha csak a random utcai embereket nézem, a covid előtt eseményszámba ment az, hogy én maszkviselőt lássak. 5 év alatt talán kettőt átlagban.
2023. aug. 12. 09:56
 9/64 anonim ***** válasza:
81%

Könnyen lehet, hogy ezek az emberek már örökké így fognak tenni.

Nem kell velük foglalkozni, saját magukkal csesznek ki.

2023. aug. 12. 09:56
 10/64 anonim ***** válasza:
91%

"Onnan, hogy mondták"

Ha viszont nem csak random járókelőkről van szó, hanem olyasvalakikről akikkel beszélsz, akkor miért nem őket kérdezed?

2023. aug. 12. 09:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!