Akik még mindig félnek a covidtól, maszkot viselnek és kerülik a tömeget, azok most már életük végéig így fogják csinálni?
28 és 30: Még a felvetés is nevetséges. Én pl. jóval a Covid előtt is használtam kézfertőtlenítőt, ill. nagyvécé után nemcsak kezet mosok, hanem feneket is. Folyamatosan keversz/kevertek mindent. Zuhanyozni se azért zuhanyozik egy átlagember naponta, mert beteg lesz, hanem mert jobban érzi magát, ha tiszta, illatos.
De megsúgom, pl. az, hogy vki nem zárkózik be, nem is azt jelenti, hogy mondjuk tök betegen találkozik a barátokkal, vagy direkt rátüsszent a másikra.
Lehet hogy csak nem bírják elviselni a többi ember bűzét, és így kevésbé érzik maszkban.
Az is lehet hogy emellé jobbnak látják, ha mások nem látják az arcukat, a valódi arckifejezésükkel. Simán lehet hogy az undor és megvetés lerína róluk a tömegben mászkálva, és így legalább a többség nem tudja mit gondolnak valójában.
A jelenkori magyar társadalmat ismerve, mindkét dolgot abszolút átérzem, sőt valós lehetőségnek tartom.
Egyetertek az elozovel, plusz hozzatennem, sok betegsegben maszkkal kell jarkalni az utcan.
- Pl. 2018-ban felnottkent kapta el a baranyhimlot lakotarsam es en kisertem el a lakasbol az orvoshoz, akkor vegig maszk volt rajta.
- Masik pelda oreganyam: amikor a fogasz csinalt valamit a szajaban es nagyon ocsmany volt ettol a fogsora, meg asszem erzekeny is volt az arca a szelre, akkor o is maszkban jart hetekig, meg a covid elott.
A Covid adott egy lehetőséget, hogy aki fél a betegségektől az viselhet ilyet. Addig, amíg ki nem utálják ismét az ilyen embereket, ahogy most próbáljátok.
Tehát most 5 ilyen emberből szerintem 1 NEM a Covid miatt viseli, hanem örül, hogy végre viselheti a nélkül, hogy ufónak néznék.
Nem minden ember következetes.
Attól még nem kellene kidobni a szemétbe minden jót, amit nagy nehezen sikerült kiszenvedni a vírus alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!