A gyakorikerdesek oldal valóban ótvar hely?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon is többször olvastam, hogy nem érdemes itt kérdezni, de több tartalomgyártótól és embertől is hallottam, hogy mennyire rossz oldal a közösség miatt. De akkor miért vannak sokan fent rajta, ha sokan nem szeretik? Milyen más alternatívák vannak? Mennyire megbízható információkat közölnek itt pl. a számítástechnika terén?2023. júl. 23. 22:51
71/72 anonim válasza:
Eredetileg maga az oldal nem is lenne az. De mikor valaki posztol egy normális kérdést, majd a magát mindenkinél jobbnak tartó válaszoló beír valami végtelenül bugyuta cukkolást vagy hányadék stílusban elhordja mindennek a kérdezőt (láttam én már itt olyan választ is, hogy "öld meg magad"...), majd mikor számon van kérve akkor azt válaszolja hogy "há de aki ilyen hülyeséget kérdez az megérdemli", arra már tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy ótvar, és kritikán aluli. És nem egy ilyen van sajnos.
72/72 anonim válasza:
71.: És a többi troll megy is rá vígan... Nem azt mondom, vannak tényleg rohadtul problémás kérdezők (pl. a húsos-csontos legenda) de olyan 10-ből 8 alkalommal minimum egyszerűen csak feszkólevezetésként ugrálnak a kérdezőn tömegével a nagy "bátor" anonim felhasználók. Szinte az összes komoly kérdésem szét lett trollkodva vagy szándékosan félreértve. Olyan is van, amikor az egyik belelát olyat, ami ott sincs, kisiklasztja a kommunikációt majd a többiek papagájként ismétlik azt a figurát, aki olyat magyarázott bele, amire utalást sem tett a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!