A gyakorikerdesek oldal valóban ótvar hely?
Reddit.
Egyébként egyre inkább nimcs létjogosultsága. De sok kategória esetén pl számítástechnika.. vannak sokkal jobb fórumok is. Pl hardveraprónak is van ilyenje...
Egyébként nem kiemelkedően ótvar hely, de sok kategória tele van pár "gyökér" kérdéseivel ami újra és újra előkerül.
29
de akár az is lehet, hogy te nem érted. Minek teszel fel kérdést, ha nem akarod a válaszaikat hallani? Ha egyszerűen csak azt vagy hajlandó elfogadni, amit hallani akarsz, csak megerősítést keresel, és nem valóban válaszokat vársz, akkor a probléma az te vagy. ;)
"Ééés folytatja tovább, hát besz.rás. 😀 Talán azért, mert más helyen érdekes módon működik, és az ember azt a színvonalat várná el itt is, persze hiába." Hát igen, az ember színvonalas vitát vár el attól, aki olyan kérdést tesz fel, ami vitát kíván. Aki nem akar vitát a vitás kérdésről az csak megerősítést vár, az meg valójában nem kérdés. Megkérdezed, hogy miért "védik", miért fontos az, hogy traumatizált-e egy gyilkos. Hát azért fontos, mert a trauma vezethet személyiségzavarokhoz például, ami megnöveli az ilyen tevékenységek kockázatát. Ha nem vagy kíváncsi az igazságra, akkor mit akartál hallani? Hogy szemét szar alakok? Szerinted mindenki traumatizált, és milyen csúnya dolog ez azzal szemben, akinek valódi problémája van. Szerinted a gyilkosnak nincs valódi problémája???????? WTF?
ez olyan, mint amikor a gyerekeket abúzálóknál tény, hogy rendkívül felülreprezentált közöttük az olyan, aki gyerekkorában szintén abúzust élt át. Mikor erről szó van, akkor egyből jönnek a hozzád hasonlók, hogy "nem kéne őket védeni!!!444"
A valóság viszont az, hogy ennek a ténynek a figyelmen kívül hagyása elveszi a lehetőségét annak, hogy megértsük miért lesz valakiből gyerekeket bántalmazó, ezáltal nem tudunk ellene fellépni azelőtt, hogy megtörténne, ami oda vezet, hogy gyerekeket fognak abúzálni, ami pedig, mint megállapítottuk fokozza az áldozatban azon minták kialakulását, amik oda vezetnek, hogy felnőtt korában ő is egy bántalmazó lesz. Tehát egy ördögi kör alakul ki, amit te nem akarsz megállítani?!
"Semmilyen megerősítésről nem írtam, meg, hogy csak olyan válaszoljon, aki úgy gondolkodik, mint én, de azt elvárhatom joggal, hogy a kérdésre válaszoljanak, és ne a szándékos félreértés manipulációjával fárasszanak meg azzal, hogy direkt széttrollkodnak és belelátnak olyanokat, amik ott sincsenek."
Nem gondolom, hogy félreértették. Nem látom a kérdést, de az itteni prezentációd alapján pontosan az történt, amit írtam, csak nem ismered fel\el. Nem az én bajom.
Kérdező, ez volt a kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Szerintem teljesen félreérthetetlenül fogalmaztam, és egy neten bárhol fellelhető mentalitást írtam le. Az utolsó kb. 2 hsz.-t leszámítva azonban teljesen kisiklattak mindenféle érdemi vitát, és lett belőle az, hogy én a kriminálpszichológiát akarom beszántani és "zavar, hogy hátteret elemeznek ki". Bárki, aki tud szöveget értelmezni láthatja, hogy semmi ilyennek még csak a szikrája sincs az eredeti írásomban. Ennél egyszerűbben őszintén nem tudom, hogy fogalmazhattam volna. Volt pl. egy ismerősöm suliban, aki konkrétan sz.xuálisan zaklatta egy barátomat (egy suliba jártunk mind). Na, a suliban egyes idióták még a barátomat csitították és állították le, mondván, hát de tudja, hogy annak a srácnak gondjai / pszichés problémái vannak, ergo legyen türelmes és megértő (wtf). Ez az a mentalitás, ami szerintem rohadtul káros, mert kinek nincs problémája, másrészt ez most szerintük mentség arra, hogy valaki ilyet tegyen egy emberrel, aki őt sosem bántotta? Az már csak hab a tortán, hogy az a barátom vak, tehát védekezésre képtelen emberrel élt vissza, akinek az élete minden volt, csak problémáktól mentes nem... Egyrészt a szerb lövöldöző, másrészt ez a személyes példa adta a kérdés apropóját, de azoknak a kötekedőknek ezt inkább már le se írtam. Na, és ebből lett az, hogy én hátterek elemzését akarom megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!