Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakorikerdesek oldal...

A gyakorikerdesek oldal valóban ótvar hely?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon is többször olvastam, hogy nem érdemes itt kérdezni, de több tartalomgyártótól és embertől is hallottam, hogy mennyire rossz oldal a közösség miatt. De akkor miért vannak sokan fent rajta, ha sokan nem szeretik? Milyen más alternatívák vannak? Mennyire megbízható információkat közölnek itt pl. a számítástechnika terén?

2023. júl. 23. 22:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
18%

"Lehet provokatív, stb voltál."

Na, az lehet! :D

2023. júl. 24. 00:31
 22/72 A kérdező kommentje:
Lehet sokan azért nem keresnek rá Google-n a kérdésükre, mert biztosabbnak érzik, ha egy olyan ember válaszol nekik, akiktől visszakérdezhet, és aki lehet pont ért hozzá?
2023. júl. 24. 00:34
 23/72 anonim ***** válasza:
18%

"Téged pont most láttalak a számítógépes kategóriában egy kérdés alatt.:) Mennyire vagy jártas informatikában?"

Nézőpont kérdése. Sok minden ragadt rám 97 óta, de például a hálózatokhoz lövésem sincs, inkább csak hardver téren.

2023. júl. 24. 00:35
 24/72 anonim ***** válasza:
100%
3. hozzászóló vagyok. Valóban, én is a Redditre mentem át, ahol szintén van egy rakat probléma, de milliószor jobb, mint itt. Ez az oldal tele van perverzekkel meg sík idegbeteg gyűlölködő alakokkal, akik azt lesik árgus szemmel, hogy melyik kérdező kérdését lehet szándékosan széttrollkodni. Nemrég írtam ki egy kérdést arról, hogy sokan miért kezdik el a legdurvább gyilkosokat, bűnözőket mosdatni, mentegetni (a szerbiai lövöldöző srác adta az apropót), meg traumákra mutogatni, mikor mindenkinek van traumája és ez sértő az igazán sok rosszat megélt emberekre. Az egyik első válaszoló nyomta a szándékos félreértőt, hogy engem miért zavar az, ha hátteret elemeznek (wtf?), hogy ez miért nem mentegetés, ne foglalkozzak ilyenekkel, ha engem zavar, hogy kielemzik, hogy mi vezetett ide, hogy én azt akarom, hogy a kriminalisztika tudományát dobják ki (ezen már hangosan röhögtem kb.) Elkezdte egy birka, majd jött bégetni a csorda. Egyesével írtam be nekik, hogy vazze, semmi ilyet nem írtam, hol hallucináltak ilyeneket, erre már választ nem kaptam, csak a szokásos: de engem miért zavar, hogy hátteret kielemeznek? 🤯😖 Jah, meg az egyik mentegetés alatt azt értette, hogy szerintem tárgyalás alatt mentenek fel emiatt embereket, holott egy attitűdöt említettem, nem pedig tárgyalásos ítéletet. Végül talán 2 ember akadt, aki tudta a kérdést értelmezni és válaszolt is szándékos kötekedés és félreértés nélkül.
2023. júl. 24. 00:55
 25/72 anonim ***** válasza:
14%

25-ös

Megismerni az okokat nem mentegetés. Megismerni azt, hogy például xy növelheti xy-nak az esélyét segíthet abban, hogy ne megelőzzék az ilyen eseteket. Nem kötekedtek, elmondták a frankót. Az baj?

2023. júl. 24. 01:05
 26/72 anonim ***** válasza:
14%
*megelőzzék
2023. júl. 24. 01:05
 27/72 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp akkor sem, és most sem ez volt a kérdés. ☺️ Igen, baj, mert de, kötekedtek, ahogy te is teszed azt most direkt arra magyarázva félre, ami nem is volt ott. Redditen vagy Quora-n furcsa módon működnek az ilyen kérdések, még a bonyolultabbak is, csak fura módon itt nem. 🤷
2023. júl. 24. 01:59
 28/72 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és az üzemeltetőkön/adminokon múlik.
2023. júl. 24. 02:13
 29/72 anonim ***** válasza:
95%
26.: Egyébként grat, hogy ékes példája vagy az ottani debilkedésnek, és önkéntesen mutatod be a szándékos félreértés kétes hírű "művészetét". 😀
2023. júl. 24. 02:42
 30/72 anonim ***** válasza:
89%

A külföldi kérdezős oldalak, Quora, Stack overflow, Serverfault... valóban jobbak, olyan szempontból, hogy kevesebb az idióta válaszoló. Na de ott a kérdések színvonala is jobb, itt néha olyan kérdések vannak, hogy hangosan felnevetek tőlük, vagy csak fogom a fejemet.

De tényleg, igazából a kérdések alacsony színvonala teszi tönkre az oldalt, nem a válaszoké.

2023. júl. 24. 06:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!