Valóban ez a legegyszerűbb?
A kéretlen tanácsadás, belepofázás abba, amit valaki a saját, privát oldalán oszt meg nagyobb gáz.
Van az a magas szint, hogy békén hagyás és nem baszogatás. Nem tartasz ott még.
Semmi közöd hozzá, ki mit posztol. Ha fasságot, akkor fasságot, ő dolga, nem a tiéd. Neked csak azzal van dolgod, hogy miért zavar. Semmi nem jogosít fel rá, hogy nyilvánosan a más posztja alatt hőbörögjél, mert NEKED nem tetszik. Neked nem tetszik, kedves. Nyugodtan tiltsd le, kövesd ki, ez az intelligens reakció, de nem próbálj senkit a magad képére formálni, mert nem lehet.
Hát akkor én egy világméretű tévedés áldozatává váltam.
Sok sok éve volt egy mélyrepüléses életszakaszom. Egzisztenciális válság, barátokban csalódás, szerelmi csalódás. Akkor én is azzal próbáltam levezetni, hogy kitettem a témába vágó idézeteket, néha picsogtam is a fészen, mikoris többen rámírtak, vagy a posztomnál felhívták a figyelmemet, hogy ez ultragáz és ne tegyem, magamról állítok ki bizonyítványt, magamból csinálok hülyét ezzel a sok "bölcsességgel" és idézettel. És ekkor én ezt végiggondoltam, elfogadtam a többiek építő kritikáját és beláttam, hogy tényleg nagyon gáz teleszemetelni egy közösségi oldalt a sirámokkal, csalódottsággal, "célozgató" idézetekkel és nagy bölcseletekkel és leszoktam róla.
Ahelyett, hogy jól kikértem volna magamnak és kikövetelem a bullshithez való jogomat és jól leüvöltöm a fejüket, ragaszkodván a saját fejem után menve a fasságokhoz?
Ezek szerint tévúton járok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!