Valóban ez a legegyszerűbb?
Figyelt kérdés
Emberünk kitesz valami fassságot bullshitet a facéra, aztán ha valaki jelzi, hogy ez gáz, akkor egyből ott van a kész reakció. “Ha nem tetszik tekerd tovább!” De olyan nincs hogy valaki végiggondolja, hogy tényleg értelmetlen dolog fassságokat posztolni?2023. júl. 21. 10:09
21/21 anonim válasza:
Őszintén nem is értem amúgy, hogy miért... Ott konkrétan nem is személyes bejegyzésekről szólt már a fáma, hanem arról, mikor valaki nagy nyilvánosság előtt adja a zsenit, a Twitteres őrjöngéstől pedig értelmes ember hányingert kap. Ott az eltérő véleményért nem ritka a halálos fenyegetés, zaklatás sem. Köszi a zöldet, 71-es szerintem meg végig se gondolta, nyomta a pirosat mivel volt, amiben igazat adtam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!