Hogyan lehet legegyszerűbben kiszúrni, ha valaki hazudik?
nyitott kérdések, előbb utóbb belekavarodik saját hazugságaiba. neked az ellentmondásokra kell rámenni.
testbeszéd , félre néz, kezeivel hadonászik, oldalosan áll, nem szemben, etc..
Köszönöm, nagyon jó hozzászólások!
És fordítva: hogyan kell jól hazudni? :D
Az eredeti kérdésre:
a részletekre kell rá/belekérdezni, ezeken szoktak általában elcsúszni az emberek. Belekavarodnak a saját hazugságaikba.
Olyant is szoktak mondani, hogy aki épp hazudik gyakran eltakarja a száját/arca egy részét, vagy épp kerüli a szemkontaktust, vagy sokat néz balra. Esetleg hirtelen megváltozik a beszédének hangereje, vagy ugrik egy oktávot fel a hangja.
Ezek mondjuk vitatottak, mert nem minden esetben jelentik azt, hogy az illető hazudik.
Viszont az gyakori ismérvük, hogy bizonyos dolgokat szinte megrögzötten ismételgetnek, ezzel magukat is győzködik, hogy teljesen igaz, amit mondanak.
A 19:21-es kérdésre: :D
Én pont, hogy pocsék hazudozó vagyok :D De mindenképp kell hozzá határozottság, és kidolgozott.. történet? Valamint úgy kell az egészet előadni, mint ahogy normálisan társalogsz. Tehát semmi elütőt nem kezdesz el hirtelen felvenni.
Lehet, hogy ezzel a résszel most félrelőttem, de gondoltam egy próbát megér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!