Vajon valóban léteznek született lúzer típusú emberek akik bármibe fognak az balul sül el?
Apám.
Bár nem hiszem hogy ez ilyen születéshez kötött eleve elrendeltség lenne, ő saját világfelfogásával, vagy fel nem fogásával zárta be magát egy ilyen szellemi ketrecbe.
Én ismertem nem egy született szerencsétlent - sajnos!
Az egyik képes volt összemaszatolni a nap leforgása alatt egy kétszintes épületet, - úgy rohangált egész nap kétségbeesetten a romlott dinnyével, amit sikerült megvásárolnia is. Máskor volt, hogy verőfényes napsütésben pattant kerékpárra és mire a céljához ért, túl volt egy kiadós jégesőn, - csoda, hogy a villám nem vágott bele és földelte le a kerékpáron keresztül magát a farkával közben.
Ismertem olyan nőt, aki sztráda minőségű járdán bukott fel a saját lábában, - csoda, hogy nem törte be magát az intenzívre. Az is elmehetett volna főállású okj-s villámhárítónak, - annyira nem volt szerencséje az időjárással. Bizonyára optimális anyós lett belőle, - mert ahol megjelent, ott fekete fellegek tornyosultak! :D
Tehát vannak született szerencsétlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!