Zavaró valóban? Párom előző házasságából született fiának óvodai ballagása lesz. Úgy volt a hogy a közös 20 hónapos kicsit addig átviszem anyuhoz, de az ő anyja mondta hogy miért ne jöhetne.
Erre a párom ideges lett hogy nem így lett megbeszélve, mert ez a nap csak a nagyról szól és mi lesz ha a kicsi hisztizni kezd stb. Mondtam hogy én fogok vele úgyis foglalkozni, nem értem őt miért zavarja?
Erre hogy ő kettesbe akart menni velem és majd ha lezajlott és haza adja a nagyot akkor majd áthozza anyutól a kicsit.
Más ezt hogy oldja meg?
És csak a születése után derült ki, hogy nem akar gyereket?
Azért elvált szülők esetében kicsit más a helyzet, pláne ha nem is ő neveli.
Ismerősnél olyan gáz a helyzet, hogy te még örülj, hogy téged hívnak, engednek családi rendezvényekre.
Az a baj, hogy tipikus mostoha vagy, aki utálja a nagyot.
Ennyi a helyzet. Én is átéltem ugyanezt, hidd el, remek érzés, amikor a mostohaöcséd szétbrmolja a szalagavatódat ("anyuka majd figyel rá, ó persze"), meg az összes képed vállalhatatlan, mert mindegyiken! idióta grimaszokat vág.
Mert jaj, anyuka mégsem szólt rá.
Mások szerint egy nagyon vicces, szerintem meg szánalmas, és bántó - pedig alapból kedvelem a testvéreimet, de ez azért szrul esett - főleg, mert meg volt beszélve, hogy a kisebbik öcsémet nem hozzák.
Aztán persze mégis, mer jaj, szegényke, egy estére a mamáéknál kell maradjon.
Elvileg ezeket a dolgokat tisztáznotok kellett volna, mielőtt ilyen döntést hoztok.
Nem akarlak megbántani, de partner vagy ezekben a dolgokban, ha pedig egyedül hagy a gyerekeddel, hosszú folyamat lesz, mire bármit is tudsz tenni a gyerek jogaiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!