Vajon valóban léteznek született lúzer típusú emberek akik bármibe fognak az balul sül el?
Nézőpont kérdése.
Vannak, akiknek jellemzően sokkal nagyobb arányban vannak hibás döntéseik? Igen. Vannak, akiknek sokkal nagyobb arányban vannak hibás mozdulataik? Igen. Született lúzerek vannak-e? Ha kivonjuk az olyan súlyosan sérült embereket, mint mondjuk egy szerencsétlen Down-szindrómás (ő lúzer-e? még szerintem ők sem feltétlenül, a helyzethez képest simán lehetnek sztárok), akkor született lúzer nem létezik. Lúzer az, aki a körülményekhez képest szarul teljesít. Na, de, ha ismernénk a körülményeket teljesen, akkor lennének-e ilyen emberek? Szerintem nem. Az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy milyen géneket örökölt, a gyerekkorából miket szedett össze (maladaptív sémák, stb.), és lehetne ezt hosszasan sorolni. NEm még aztán a környezete, vagy vad idegenek. Szerintem nincsenek lúzerek, csak kevésbé szerencsések.
Jelen!
27 éves vagyok, eddigi mérlegem:
-nincs barátnőm, soha nem is volt, randizni sem voltam még (komolyan mondom)
-nincs melóm, nem is nagyon volt
-nincs jogsim, nincs autóm
-nem tudok semmivel pénzt keresni, anyámék nyakán élek
-amihez értek azzal semmivel nem lehet pénzt keresni
-tele vagyok eü. gondokkal
-összes korombeli vagy fiatalabb haverom sikeres, csak én nem.
Mi ez, ha nem el vagyok átkozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!