A gyakorikerdesek oldal valóban ótvar hely?
#8 - Köszönöm a válaszod neked is! Milyen témákban segítesz?
#9 - Milyen kényes témákra gondolsz?
4 és 7 vagyok
Sokféle témában kérdezek, általában emberek kategóriában.
Azt vettem észre, hogy délelőtt és kora reggel kevesebb válasz érkezik, nyilván azért, mert az emberek zöme ilyenkor dolgozik\dolgozni megy, vagy még alszik.
Délután, estefelé már több válasz érkezik, mert az emberek akkor már hazaérnek, kockulnak. Kora délután is válaszolnak, mert aki mondjuk irodai munkát végez, munkaidő végéig ha nincs más feladata bent, felnézhet unalomból gyakorira.
De ezt általánosságban írom.
Ha teszem azt, kamaszoktól kérdeznék valamit, azt nem péntek\szombat este írnám ki.
Másik kérdésedre: jogi témában, pszichológiában, korábbi munkahelyeim általi (kb 10) további témában vagyok jártasabb.
14 éve vagyok fent, 2x1 év szünettel.
28 éves vagyok.
"Milyen témákban segítesz?"
Szinte bármiféle kérdésben, ami megfog, amivel kapcsolatban van tapasztalatom és bizony sok mindenen keresztül mentem már. Mondjuk matek-fizikás és egyéb kocka dolgok kilőve :D
"Milyen kényes témákra gondolsz?"
Hát, például 5G-s kérdéseimet mind törölték anno (gondolom, hogy valamelyik mobilszolgáltató az oldal szponzora..), de csaptak már ki rendszerellenesség miatt is. Pedig csak jót akartam. Meg a bzikkal, LMBTQ-propagandával szemben megfogalmazott észérveim sem tetszettek egyeseknek.
Szóval sok mindent láttam és megéltem már itt. :)
Az tény, hogy egyre többen csak kötekedni járnak fel.
Pl. Írjál ki Istenről, böjtről, abortusz-ellenességről vagy házasságról kérdést, azonnal rád támadnak az ateisták, a biológusok, meg a pinanyaló kutyával háló szinglik. És akkor a nőgyűlölő alkoholisták, meg a depressziós öngyilkos-jelöltek, valamint az aggszűz társkeresőkről még nem is beszéltünk! :XD
Mert ez a kategóriától is függ és a céltól is, hogy milyen céllal teszed ki a kérdést.
Én azt vettem észre, hogy ahol konkrét infót szeretne megtudni valaki, ami komplikáltabb már egy Google kereséshez vagy a Google eredmények nem világosak, ott kap normális választ.
Ahol egy történetet oszt meg vagy véleményt kér, vagy más hasonló kérdést tesz fel, ahol nem infót kér, inkább csevegést kezdeményezne, ott a vita is könnyebben alakul ki.
De mondjuk én a Gyakorit nem tartom rossz oldalnak.
Van olyan fórum, ahol kb mindenért beléd állnak. Felteszel egy kérdést és beléd kötnek. Vagy hogy miért kérdezel ilyent vagy, hogy minek kérdezed, amikor ezt 200 évvel ezelőtt már kérdezték, miért nem kerested vissza mielőtt kiírtad volna a kérdést.
#13 - Ha gondolod, elküldheted privátban a kérdéseidet a jövőben is, ha tudok, szívesen válaszolok!:)
Milyen munkahelyen dolgoztál, hogy olyan tapasztalataid vannak? Miért volt 2x1 év szüneted, és hogyhogy visszatértél?
#14 - Milyen 5G-s kérdést írtál ki? Ha törölték a kérdést, vagy tiltottak, akkor lehet valamelyik szabályzatot szegted meg. Lehet provokatív, stb voltál.
#15 - Mire írták, hogy öld meg magad...?
#16 - Mely kategóriákban figyelted meg, hogy kevesebb a troll és rosszat akaró? Melyek azok a fórumok?
#17 - Melyekre gondolsz?
Téged pont most láttalak a számítógépes kategóriában egy kérdés alatt.:) Mennyire vagy jártas informatikában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!