Az emberek miért gondolják, hogy aki nem él párkapcsolatban, azzal biztos valami baj van?
Ma már persze elterjedtebb a szingli életmód, mint korábban, de továbbra is a többség párkapcsolatban, családban él és gyanús szemmel néz azokra, akik nem. Vannak persze intelligensebbek is, akik nem rugóznak ezen és nem erőltetik a témát, de rokonságban, ahol egyszerűbb emberek vannak, ott nem tudják ezt elfogadni, mindig szóbahozzák, de mi az, hogy 30 évesen nincs valakinek párja és "tökmindegy mennyit tanulsz, időskorodra úgyis az számít van-e gyereked", stb.
Meg igazából azok sem mind olyan nagyszerű emberek, akik házasságban élnek és állandóan veszekszenek egymással, de a társadalmilag mégis ez az elfogadottabb. Valahogy szerintem ez sok mindenen múlik ki mennyire akar családot, milyen volt a gyerekkora és a társkeresésben is sok múlik olyan tényezőkön, amiket nem tud befolyásolni. Meg van, akit nem is érdekel annyira az egész, mégis sokszor kell magyarázkodni emiatt.
"a ferfiak nem tudnam egy nore baratkent nezni"
Megnyugtatna az a válasz, hogy soha nem feküdtünk le egymással viszont a másik nemiéletét kívülről tudjuk.
És a bankkártya adatait is.
Na szia.
Mondanék egy dióhéjas történetet aztán ítéljen el érte aki akar. Én szoktam fizetős szexpartnerhez járni.
Ma is voltam. Mikor a csajnak (akihez rendszeresen megyek) szoba hoztam, hogy mondom az egész rokoni, baráti, és munkatársi körben.
Mindenki panaszkodik mind női, mind férfi részről, hogy mi az, ami nem tetszik, soha nincs pénz vagy azon veszeksznek, hogy a gyerekezéssel fellációznak.
Tiszta toxikus az egész. Meg a szexbe mi az, ami női részről a férfinak nem teljesül.
Még a csaj is azt mondta, hogy az ö ügyfelei is erről panaszkodnak. És hogy én csinálom jól, hogy tudatosan nem kell nekem se gyerek se párkapcsolat. Mer, hogy ez a mai valóság. Ezt ö mondta nem én.
Mondom utazgatok, magamra költöm a pénzt meg bizonyos részét az említett kisasszonyra.
És ezt eszemben sincs megváltoztatni. Ha szex kell ott a csaj, kifizetem aztán élem tovább az életem azt csinálok, amit akarok. Arra költöm a pénzem amire akarom.
És lehet irigykedni. Mert én tudtam NEM-et mondani. Ja elnézést.
Most meg megyek nézem a Witcher S3-at a g…ci nagy 65 colos tv-men meg beüzemelem az erősítő rendszert.
Helló.
33.
Ehhez a te történetedhez azért vegyük ám figyelembe, hogy őrült nagy szerencséd van, mert ma már a fizetős lányhoz is nagy szerencse kell.
Nagyon sok fizetős, lehúzza az embert, arra játszanak, hogy a férfi pillanatok alatt kész legyen.
Sietnek, semmi meghittség, sokszor kedvetlenek, látszik rajtuk, hogy minél hamarabb túl akarnak lenni a dolgon.
Az ilyenekből inkább nem kérek, még 50%-os akcióval sem.
Neked nagy szerencséd van, ha találtál megfelelőt.
Amúgy egyébként minden másban igazad van.
Azt kell mondjam, hogy sajnos, mert sokkal jobb lenne, ha rendesen működnének a párkapcsolatok.
De sajnos nem működnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!