Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most tényleg van, aki szereti...

Most tényleg van, aki szereti a trágyaszagot?

Figyelt kérdés

Ennél a témánál olvastam több hozzászólónál: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Mit lehet élvezni azon ami büdös? Én is falun nőttem fel, de soha nem szerettem, megszoktuk, ezzel kellett élnünk, igenis megvan a funkciója az életben. De attól még szeretni? Jó, a pesti kutyasz.r meg csatornaszagok sem kellemesek, de ez sem. Aki ennyire szereti, az sem zavarná, ha a szobájában mindig trágyaszag lenne?

febr. 16. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A rendben tartott állatnak nem olyan büdös a szarja! Ha egy hétig nem ganézol az büdös. Én naponta ganéztam a disznókat nem voltak büdösek. A lovak alól is naponta kiszedtük a trágyát, és inkább ilyen édeskés, táp és széna illat volt. A trágyát meg nem aszaltuk évekig, hónapokig, hanem vittük a messzebb lévő földre, ott nem volt gond, hogy büdös.
febr. 16. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nosztalgikus élményt ébreszt bennük. Én nem szeretem, de nem is zavar az igazi trágya szaga. A műtrágyától hányni tudnék.
febr. 16. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es de én nem is arról beszélek amiről te írsz. Hanem amikor bűzlik szinte a falu. Hú, kislány koromban mindig ez volt. De nem is azzal van bajom, hogy ez van, mert ez kell. Csak azt nem értem, hogy tudja ezt élvezni valaki? Azért ne menjünk már el a másik irányba, hogy attól mert a benzinszag büdös azért a trágyaszag ne legyen már kellemes! Vagy akinek az, az egész nap szívesen érezné?
febr. 16. 19:27
 4/8 Janaqks ***** válasza:
100%
Nem falun nőttem fel, és IMÁDOM a lótrágya szagát :DDDD(asszem függő vagyok tőle)
febr. 16. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavar a trágyaszag.
febr. 16. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is büdösnek tartom, de szeretem. 😅
febr. 16. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Városban lakom, de légvonalban pár km-re sok lovat, birkát és marhát tartanak. Néha idehozza a szél a szagot tavasszal és nyáron. Szerintem egyáltalán nem kellemetlen, bennem is inkább pozitív asszociációkat ébreszt a dolog.

Ha mindennap ezt kellene szagolni, akkor engem is zavarna azért.

febr. 16. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki városban nevelkedett, szokatlannak tartja e szagot, pl.: a szarvasmarhával, lóval kapcsolatban. Nem tudhatod, de pl.: tudat alatti emlékeket hozhat fel.
febr. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!