Kivinnéd trágyaszagban sétálni a gyereket?
Ki akartunk menni levegőzni, de elképesztő trágyaszag kezdett el terjengeni (az egész városban).
Nyilván bejöttünk, de nem tudom, meddig fog tartani ez az egész. Pedig olyan szép, napos idő van :(
Szmogban se megyünk ki, meg durva ködben.
A levegőzésnek a friss levegő a lényege
Mivaaan?
1000x-szer inkább a trágyaszagban sétálnék, mint a szmogban...
Semmi bajotok nem lesz, 5-10 perc megszokni. A friss levegő, szellőztetés viszont nagyon fontos!!
Ui.: Ha kérdezi miért van ilyen büdös meséld el neki, hogy a gazdák most terítik a trágyát, hogy legyen jövő ilyenkor is ebéd azt asztalon.
Figyelj faluban nőttem fel, és soha senki nem hisztizett a trágyaszag miatt, pedig volt néha.
5 perc alatt megszokod és nem is érzed. Ha baj lett volna a trágyaszaggal akkor régen az emberek ki sem mentek volna az utcára.
Imadom a tragyaszagot.❤️ az utca vegen lakik a disznos bacsi, evente egy-egy elszabadul az utcaban (van neki vagy 20), de hamar visszatereli oket, soha nem tortent baj. Orulok, hogy a gyerekem igy fog felnoni.
A szuleim hatso szomszedja mindenfele allatot tartott, volt lova, kecskeje, birkaja, tyukjai, stb. Ha a keriteshez mentem, ereztem a szagot.
Off, nosztalgia vege, bocsanat.🫠
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!