Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kivinnéd trágyaszagban sétálni...

Kivinnéd trágyaszagban sétálni a gyereket?

Figyelt kérdés

Ki akartunk menni levegőzni, de elképesztő trágyaszag kezdett el terjengeni (az egész városban).

Nyilván bejöttünk, de nem tudom, meddig fog tartani ez az egész. Pedig olyan szép, napos idő van :(

nov. 9. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%

Szmogban se megyünk ki, meg durva ködben.

A levegőzésnek a friss levegő a lényege

nov. 9. 13:59
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Mivaaan?

1000x-szer inkább a trágyaszagban sétálnék, mint a szmogban...

Semmi bajotok nem lesz, 5-10 perc megszokni. A friss levegő, szellőztetés viszont nagyon fontos!!

Ui.: Ha kérdezi miért van ilyen büdös meséld el neki, hogy a gazdák most terítik a trágyát, hogy legyen jövő ilyenkor is ebéd azt asztalon.

nov. 9. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Akkor régen falun a gyerekek a 4 fal között nőttek volna fel, mikor minden háznál tehenek, disznók, kecskék voltak. A tragyaszagtól semmi bajotok nem lesz, max kellemetlen.
nov. 9. 14:01
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Ki szoktam vinni, igen, nem egészségtelen. Neki szerintem fel sem tűnt 😀
nov. 9. 14:08
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj faluban nőttem fel, és soha senki nem hisztizett a trágyaszag miatt, pedig volt néha.

5 perc alatt megszokod és nem is érzed. Ha baj lett volna a trágyaszaggal akkor régen az emberek ki sem mentek volna az utcára.

nov. 9. 14:09
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Kivinném. Pedig budapesti vagyok. Van, hogy direkt lovarda környékére megyünk sétálni, szerintem nagyon jó illata van a trágyának. Na nem a műtrágyának, hanem az igazinak.
nov. 9. 14:18
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
nov. 9. 14:19
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Igen én kiviném. Mint írták, nem lesz semmi baja a gyereknek tőle. Max egy kicsit kellemetlen egy ideig. De emiatt ne maradjon el a megszokott levegőzés/sétálás. A kipufogógázok, és a szmog sokkal ártalmasabb, noha ahhoz a városban sokkal jobban hozzászokhatott a gyerek orra.
nov. 9. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
kisgyerek koromban egy tehėn istálo közelėbe nyaraltam de ėv tizedekig pesten ėltem /éltünk gyerekekel 4 ėve egy faluba költöztünk, ahol sok tehėn van söt 2 házzal arėbb tehėn istålo van tehenekel ės nem zavar az istálo szag és a gyerekemet sem az aszfaltozo auto szaga jobban zavar .
nov. 9. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Imadom a tragyaszagot.❤️ az utca vegen lakik a disznos bacsi, evente egy-egy elszabadul az utcaban (van neki vagy 20), de hamar visszatereli oket, soha nem tortent baj. Orulok, hogy a gyerekem igy fog felnoni.

A szuleim hatso szomszedja mindenfele allatot tartott, volt lova, kecskeje, birkaja, tyukjai, stb. Ha a keriteshez mentem, ereztem a szagot.

Off, nosztalgia vege, bocsanat.🫠

nov. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!