Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kivinnéd trágyaszagban sétálni...

Kivinnéd trágyaszagban sétálni a gyereket?

Figyelt kérdés

Ki akartunk menni levegőzni, de elképesztő trágyaszag kezdett el terjengeni (az egész városban).

Nyilván bejöttünk, de nem tudom, meddig fog tartani ez az egész. Pedig olyan szép, napos idő van :(

nov. 9. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a gyerekednek, ha megtanulja, hogy ilyenkor trágyázzák a földet. Most bocsánat, ha vulgáris leszek, de az átlag magyar férfi, ahogy hazaér, első dolga recsegősen telefingania a lakást/házat, vagy kotlik egy órát a budin, hogy aztán mindenki az ő sz@rszagában élvezkedjen. Na hát ez a véleményem.
nov. 9. 21:49
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Milyen igaz 😂😂😂
nov. 10. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11;12:

Kivel élhettek együtt, persze mindenki azt szagol, akit választ.

nov. 10. 03:59
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 Az is igaz 🤣
nov. 10. 04:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Úristen én azt hittem csak a férjem olyan beteg, hogy szereti a trágya szagot. :D Esténként sétálunk a gyerekekkel, mostanában ugye alap a trágyaszag, pedig nem is faluban élünk, de város szélén. Az utcánkban nincs is csirkénél nagyobb állat, de terjeng a trágyaszag. Én nem szeretem, de elviselem, a férjem meg jó mélyeket szippantgat a levegőbe, hogy milyen jó illat van... Hát mondom te beteg vagy... 😭

Node hogy a kérdésre is válaszoljak, természetesen kimegyünk trágya szagban is sétálni. 😁

nov. 10. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!