Az emberek miért gondolják, hogy aki nem él párkapcsolatban, azzal biztos valami baj van?
Ma már persze elterjedtebb a szingli életmód, mint korábban, de továbbra is a többség párkapcsolatban, családban él és gyanús szemmel néz azokra, akik nem. Vannak persze intelligensebbek is, akik nem rugóznak ezen és nem erőltetik a témát, de rokonságban, ahol egyszerűbb emberek vannak, ott nem tudják ezt elfogadni, mindig szóbahozzák, de mi az, hogy 30 évesen nincs valakinek párja és "tökmindegy mennyit tanulsz, időskorodra úgyis az számít van-e gyereked", stb.
Meg igazából azok sem mind olyan nagyszerű emberek, akik házasságban élnek és állandóan veszekszenek egymással, de a társadalmilag mégis ez az elfogadottabb. Valahogy szerintem ez sok mindenen múlik ki mennyire akar családot, milyen volt a gyerekkora és a társkeresésben is sok múlik olyan tényezőkön, amiket nem tud befolyásolni. Meg van, akit nem is érdekel annyira az egész, mégis sokszor kell magyarázkodni emiatt.
19.
Hidd el, hogy akik elváltak, akár többszőr is, azok utánna azért vannak egyedül, mert nem találják meg az igazit.
Nem találják meg a jót. Ha találnának, hidd el nem lennének egyedül.
Senki se azért van egyedűl, mert annyira hú de baromira jó.
Hanem azért, mert nem talál megfelelő partnert.
Ha találna, feladna mindent.
20.
Nem vagyok társfüggő, sajnos most is egyedül vagyok, mert baromira nehéz az ismerkedés.
Ráadásul férfi vagyok, ami tudjuk, hogy nem előny, hanem a mai világban egy óriási hátrány. 😢
Úgyhogy én ettől a magánytól szenvedek, mint varangyos béka a lezárt befőttes üvegben.
Sajnos tehetetlen az ember, mert ma a nők kezdeményeznek, a nők döntenek, és ők választanak.
Akit kiválasztottak, mert szép férfi, sármos, zéró túlsúly, azokra vàr egy csodálatos világ. Egy mesebeli szenzációs boldogság.
Félreértés ne essék, nem vagyok irígy, csak én is ezt szeretném.
Akinek nincs szerencséje, az mindíg marad a sor végére.
17#
23.
Ezt nekem szerencsére nem kell terveznem, mert teljesen önellátó vagyok.
Most is egyedül vagyok 3 éve, és tökéletesen ellátom magam.
Rendben tartom a lakást, mindenem bevan fizetve.
Tudok sütni, főzni, mosogatni.
Nekem nem arra kell a nő, hogy rendet tartson, süssön-fözzön, mosogasson, takarítson.
Nekem a nő azért kell, mert szeretném valakivel jól érezni magam. Programok, mozi, séta, ilyesmik.
Minden működik egyedül is, csak párral minden sokkal jobb.
21.
Tudom, hogy ezt a 13 nem érti, de vannak emberek akik nem kívánnak ezzel foglalkozni. Mert van jobb dolguk is mint pl a gyereknevelés vagy egy másik személlyel való bárminemű foglakozás.
Érték számukra a szabadidejük. Nem szeretik ha nyakukon ülnek meg beleszólnak minden dolgukba.
Mikor kelsz fel ? Mire költesz pénzt ? …stb.
És ez ezeknél az embereknél nem fog megváltozni. Bármenyire is nem tetszik ez az olyan korlátoltaknak mint a 13 meg a maguk fajták.
Vannak emberek akik szeretnek hazamenni az üres lakásukba és pont az a jó, hogy munka után nem kell foglalkozni egy másik személlyel.
Persze azokat a szülőket senki sem veti meg akik totál tablet függőt csinálnak a gyerekből csak az legyen már k.ssba végre mert nyűg vele foglalkozni.
Lásd pl a M3GAN című filmben a mennyit kitűzhetek amennyit csak akarsz rész.
A szexes részez meg nem kell párkapcsolat.
És sokkal több a pénzem meg a szabadidőm is.
Ja és nem egyedül leszek Németországba mert van egy ottani barátnőm, akinek van kint lakása. Hoppá !
25.
Akkor te ne szólj egy szót se, mert van párocskád.
Persze tudom. Ami van, azt soha nem értékeljűk annyira, mint ami nincs.
Pontosan azért, mert az megvan.
"Sokkal több a pénzem, meg a szabadidőm."
Oszt akkor mi van. Mit csináljak a sok pénzzel, a sok szabadidővel, ha nincs párom.
Ha 3 zsák 20 ezres lenne otthon, de nincs mellettem nő, akkor az csak egy szarkupac.
Nekem van rengeteg szabadidőm, de mit csináljak vele, ha nincs kivel eltölteni.
Egyedül csellengjek a Margit szigeten ?
Egyedül sütkérezzek a Palatinuson ?
Egyedül igyak meg szombat este egy pofa Jágermestert ?
Most őszintén. Ezeket mind egyedül csináljam ????
Társ nélkűl az élet csak egy nagy szarkupac.
Nekem már a szabadidőből, a szabadságból is elegem van.
Szetetnék már végre egy olyan nőt, akit levakarni is nehéz.
Aki tapad mint a ragasztó.
Olyan jó látni, hogy vannak még ikyen nők, akik ennyire szeretik a férfiakat.
Ha kevesen is, de vannak.
Van egy jó mondás is erre:.
"A férfinek a nő az létszükséglet, a nőnek a férfi, csak egy ajándék."
13#
27.
Hidd el, hogy nagyon sokat teszek érte. Nem üldőgélek otthon, futok, sportolok, mindent megteszek azért, hogy egyre jobban nézzek ki.
Ma a külső elsődleges szempont lett. Szinte csak az számít.
Nagyon nehéz ma nőkkel ismerkedni. Nagyon nagyon nehéz. Ezt természetesem azok nem tudják, akiknek van párjuk.
Sajnáltatni nem sajnáltatom magam, erről szó nincs. Barátok nincsennek. Tudom, ez mindenki szerint baj.
Szerintem nem annyira, mert a férfiak nem igazán érdekelnek, még baráti szinten sem.
Barátokkal nem jutok előrébb.
Csak a nő az, aki ér valamit a világon.
A nő az igazi tàrs, az teszi boldoggá a férfit.
26#
"Akkor te ne szólj egy szót se, mert van párocskád."
Léteznek még nő nemű barátok is, egy férfinak nem csak férfiak lehetnek a barátai. Most jön az a rész hogy te ezt agyilag fel sem fogod.
És amúgy meg egy rakás szánalom vagy ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!