Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért gondolják,...

Az emberek miért gondolják, hogy aki nem él párkapcsolatban, azzal biztos valami baj van?

Figyelt kérdés

Ma már persze elterjedtebb a szingli életmód, mint korábban, de továbbra is a többség párkapcsolatban, családban él és gyanús szemmel néz azokra, akik nem. Vannak persze intelligensebbek is, akik nem rugóznak ezen és nem erőltetik a témát, de rokonságban, ahol egyszerűbb emberek vannak, ott nem tudják ezt elfogadni, mindig szóbahozzák, de mi az, hogy 30 évesen nincs valakinek párja és "tökmindegy mennyit tanulsz, időskorodra úgyis az számít van-e gyereked", stb.

Meg igazából azok sem mind olyan nagyszerű emberek, akik házasságban élnek és állandóan veszekszenek egymással, de a társadalmilag mégis ez az elfogadottabb. Valahogy szerintem ez sok mindenen múlik ki mennyire akar családot, milyen volt a gyerekkora és a társkeresésben is sok múlik olyan tényezőkön, amiket nem tud befolyásolni. Meg van, akit nem is érdekel annyira az egész, mégis sokszor kell magyarázkodni emiatt.

2023. júl. 1. 09:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Az köztudott, hogy minden férfi tökéletesnek születik.

Tart, ez egészen odáig, míg meg nem ismer egy nőt.

Utána már hanyatlik lefelé az ázsiója.

2023. júl. 3. 01:53
 12/35 anonim ***** válasza:
82%

Én szimplán azt vettem észre, hogy az emberek kb 80-a azzal van elfoglalva, hogy az ö élete azon áll vagy bukik, vagy ha úgy tetszik az határozza meg a léte értelmét, hogy neki van e párkapcsolata vagy nincsen.

Ezen kívül a párkapcsolat, gyerek, házaság kombón kívül ezeknek az embereknek nem létezik semmi.

És mivel ők ilyen buták és korlátoltak nem értik azt, hogy hogyan lehetséges az hogy más másképen éli az életét.

Mondok egy érthetőbb példát. Próbáld meg megmagyarázni egy melegnek hogy mért nem heteró.

Nekem is k….a sok kellemetlen helyzetet okozott a fent leírt szituáció. Volt nem egy ember, aki szimplán melegnek nézett.

Volt olyan aki leüvöltötte a fejemet hogy mindenki szokott k.félni csak én nem !

Volt olyan is aki azt állította, hogy én neki udvarlók.

Mondjuk a mai napig nem értem, hogy ez utóbbi, hogy jött ki.

Most komolyan én kérek elnézést, de havi 180-200 óra munkák mellet nem ment el az eszem, hogy még a maradék szabadidőimet is feláldozzam a párkapcsolatok meg a gyerekvállalás szent oltárán. Most is éjszakai műszakból jöttem és megyek is vissza holnap reggel 6-ra.

35 F

2023. júl. 11. 11:02
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

12.

Amit írtál, abban sok igazság van. Elvileg megértelek, csak egy a baj.

Így, mi értelme van az életnek, hogy egyedül csak tengsz- lengsz, mint egy szaritókötélre kiakasztott alsónadrág.

Nincs akihez néha oda tudnál bújni, nem érzed a nő csodálatos illatát a lakásban, nincs kivel megosztani a gondolataidat, stb, stb.

Szerintem az életnek párban van értelme.

Az ad értelmet egy tévézésnek, egy jó vacsorának, egy finom pohár Tokainak.

Én így gondolom, aztán petsze nem vagyunk egyformák.

Nem szabad ám annyira sokat dolgozni, hogy ne férjen bele az életünkbe egy kapcsolat.

Inkább szegényesen, de párban, mint dúsgazdagon, de párocska nélkül.

2023. júl. 11. 11:57
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogtál fel semmit abból, amit #12 írt.

Mi az, hogy szegényesen, de párban?

Könyörgöm, mitől lenne egy pár szegényebb, mikor 2 fizetésből élnek, meg még az állam is tolja őket?

Van, akit más érdekel az életben, ha oda akar bújni egy nőhöz, ahhoz nem kell párkapcsolat, sőt ha egyik ágyból a másikba bújhat, ha akar, még a házasságban élők élhetik a minőségtelen szexuális életüket, mert ne mondja nekem senki, hogy 30 évig ugyanaz kielégítő!

2023. júl. 11. 13:20
 15/35 anonim ***** válasza:
18%

Ja persze. Igazad van.

Szexelni lehet párkapcsolat nélkül is.

Érzelmek nélkül, állat módjára 25-30 ezerért.

Hát köszönöm szépen. Én az ilyenből nem kérnék még akkor sem, ha a lányka 50%-os akciót hírdetne.

2023. júl. 11. 15:24
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig a párkapcsolatban élő, családos emberek is igénybe veszik őket.

Ettől tudod, vannak szinglik, akik adnak magukra, és nem szorulnak k-urvákra.

Slamposodni a párkapcsolatban szokás.

Még egy fiatal párnál is megfigyelhető, hogy híznak.

Én biztos nem feküdnék le ilyenekkel, csak mert a párom.

2023. júl. 11. 16:56
 17/35 anonim ***** válasza:
69%

13 ha felakarod áldozni az életedet egy társadalmi elvárás oltárán természetesen ehhez neked minden jogod megvan de ne várd el mástól, hogy ezt ö is megtegye.

Utálom magamat ismételni, de csak hogy felfogd. A hónap 70%-át munkával töltöm. Köszönöm a maradék 30-at megtartom magamnak.

Soha nem értettem a kollégáimat sem. Nem elég hogy a munka elveszi az időd nagyrészét, de te ostoba még a maradékban is egy társadalmi elvárással töltöd az időd.

Amitöl idegbeteg leszel, nem lesz pénzed sem időd. Sem energiád saját magadra.

Hallom is vissza hogy irigyelnek. Nincs hitel tartozásom, van pénzem.

Olyan nőkkel voltam egyűt akikkel ők álmukban sem.

Jövő hónapban megyek Németországba, de igazad van ember.

Van kolléga akinek 5 gyereke van tele van adóssággal. De legyen neked igazad neki a jobb. Én megmajd októberben „rohadok” Spirit Hotel-ben és sírok majd egy barátnőm válán hogy mekkora gond már hogy 100 ezer / napért itt döglünk.

Megyek és feli kötöm magam. Tudod nem mindenkinek az a célja ami neked. Meghát az, hogy magadra költöd a pénzed nem is boldogit. Hát annak jó, aki minimálbérre csinál 5 gyereket.

Igazad van.

2023. júl. 11. 21:57
 18/35 anonim ***** válasza:
30%

Nem értem, hogy sokaknak egy nővel eggyütt lenni, az miért nyűg?

Miért olyan nagy probléma az, ha van az embernek párja?

Ezek szerint, az emberek 80%-a hülye? Vagy bolond?

Miért probléma az, hogy otthon munka után vár valaki?

Pont az a lènyeg, hogy otthon vár a béke szigete egy kedvessel.

A munkahelyek manapság zűrösek.

Tiszta idegzsába mibdenki.

Nen értem ezeket a dolgokat.

Németországba egyedül ????

Mi a büdös francot lehet ott csinálni egyedül. Még a só is ízetlen lesz komám.

Én még a moziba se megyek egyedül. Strandra se, szinházba se. Minek ????

Játszam a Janit, hogy tele van a zsebem 20 ezressel, de nincs senkim, nem szeret senki.

Erre játszam a Janit ????

Inkább elsülyedek a szégyentől.

Na mindegy. Te tudod. Aztán megne csípj ott egy német szépséget.

Tudod. A szerelem olyan mint a talajvíz.

Bárhol feltörhet, teljesen váratlanul is.

13#

2023. júl. 12. 00:49
 19/35 MolotovPunk ***** válasza:
69%
18/ És mondjuk nővel nem lehet úgy együtt lenni, hogy nem élsz vele, csak alkalmi laza kapcsolatban vagy vele? Annyira egysíkúak vagytok komolyan mondom. Nem csak komoly kapcsolat létezik meg teljes egyedüllét. Nem fekete fehér minden. Mert ugye aztán minden komoly kapcsolat arról szól manapság, hogy nagy szerelem van, meg megértés. Jó nagy tévedésben vagy ember. És mi van azokkal akik életük során elváltak akár többször és jól elvannak már egyedül is?
2023. júl. 12. 00:56
 20/35 anonim ***** válasza:
70%

Te társfüggő vagy, mi nem.

Nem, nem akarja mindenki, hogy a munka után egy újabb megfelelés várja otthon.

A gyerek meg maga a rémálom lenne.

2023. júl. 12. 02:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!