Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire normális, hogy nincs...

Mennyire normális, hogy nincs kedvem egyedül sehová menni?

Figyelt kérdés
Szeretek kirándulni meg várostnézni, de nem nagyon van kivel így hát nem is megyek. Egyedül nincs kedvem utazni. Ez normális vagy csak egy hülye agymenés?
tegnap 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Számomra ez egyáltalán nem normális és elég szomorú, de mindenki úgy él ahogy akar. Tök jó dolog másokkal megosztani az élményeinket, de ha úgy alakul, hogy épp nincs kivel, akkor szerintem tudni kell ezeket egyedül is élvezni.
tegnap 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem szinte csak úgy van kedvem. Legtöbbször egyedül sétálok, akkor érzem magam csak szabadnak.
tegnap 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
2. Igen, sétálni gyakran elmegyek, azzal semmi gondom. Nem fejtettem ki, de én arra gondoltam amikor napokra elutazom külföldre. Azt valahogy nincs kedvem magamban és ott van az is hogy mégis csak egy idegen ország, nem is nagyon merek egyedül.
tegnap 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
3# És ennyire függővé teszed magad a többi embertől?? Hát én nem fogok a másikra várni, akkor is megindulok, ha Gizike nem jön velem, kész, szevasz...
tegnap 20:59
 5/9 A kérdező kommentje:
4. Most voltam fizetett csoportos külföldi úton, szóval megoldom. Csak egyedül nem megyek mert attól kiver a víz. De amúgy meg igazad van abszolút, így kéne hozzáállni. Csak ugye a kéne meg a gyakorlat az két külön dolog.
tegnap 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jobb ha társasággal mész, max akkor mindegy ha ahová mész ott eleve lesz társaság is. Én nem pazarolnám az időmet hogy egyedül utazgassak, mikor jó társaságban sokkal jobb.
tegnap 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire számít normálisnak, avagy sem, viszont elég sokaktól hallok, olvasok hasonlót. Amit egy részről meg tudok érteni, ugyanakkor azért nehéz helyzet ez, mert míg valaki arra vár, hogy legyen valaki, akivel ilyen helyekre járhatna, egy csomó idő is elmehet.
tegnap 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, így van, akinek az egyedüllét jön be, de tény, hogy más(okkal) menni valahova biztonságosabb.
tegnap 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Merre élsz?
ma 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!