Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen Streptococcus agalact...

Terhesen Streptococcus agalactiae Candida albicans mennyire” normális “.. ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 37 hetes terhes vagyok, 2.baba és eddig soha az életemben nem volt ilyesmi gondom.. persze voltam orvosnál, kaptam rá gyógyszereket , meg nyugtattak, semmi baja nem lesz a babanak.. de megis olyan cikinek érzem. Ez mennyire általános jelenség amúgy, hogy gomba is meg baci is.. nagyon kellemetlen.. ( amúgy tünetem nem igen van, hebe hoba egy kis feheres- sárgás folyas.

tegnap 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen szokványos a terhesség vége felé. Pont ezért csinálnak hüvelyváladék tenyésztést a 36. héten.
tegnap 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze, szokványos, ha az ember férje másban is jár.
ma 02:25
 3/8 A kérdező kommentje:
👀👀👀
ma 05:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Antibiotikum kezelés után jött elő mindkettő.. most komolyan mindenre csak a hűtlenség a válasz ..?
ma 05:33
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 Hogy te mekkora tahó vagy! 🤦🏻‍♀️
ma 06:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori, nekem a nőgyógyászom ezt mondta. Sajnos ez a gomba minden 3 nőben benne van, terhesség végén előjöhet. Nekem semmi tünetem nem volt. Kapsz majd antibiotikusmos infúziót szülés előtt. Nem lesz semmi probléma.
ma 07:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt folyamatosan változik a hormonháztartás, ami sokmindenre kihatással van, plusz az immunrendszer is sokkal gyengébb, fogékonyabb az ember ilyenkor minden sz*rt összeszedni. Én pl. valami légúti nyavaját kaptam el, amitől tüdőgyulladásom lett 34 hetesen és 2 hétig fuldokoltam a köhögéstől. Soha az életemben nem voltam ennyire beteg. Olyan labor értékeim lettek emiatt, hogy többször megismételtette a doki, hogy lássuk "csak" a betegség miatt szállt-e el minden értékem. Én is sz*rul éreztem magam, mert hogy vigyázhattam volna jobban is magamra, de a mai napig nem tudom hol sikerült ezt így benyalni. Ez van. Ne érezd cikinek, ebben a helyzetben nagyon gyakori.

Mellesleg a streptom is pozitív lett (első gyerkőcnél negatív volt, úgyhogy meg is lepődtem). Semmi baj nem volt vele, annyi hogy alapból volt véna biztosítás és szülés alatt 4 óránként kaptam antibiotikumot. Baba rendben, mindenki rendben. :)

ma 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Köpj egyet és állj alá… Mivel egyik sem kimondottan nemi úton terjed 👏

Kérdező:

Nemrég írtam ki kérdést ezügyben, ugyanis mindháromra (candida, streptococcus, staphylococcus) pozitív lettem.

Negyedik terhességem. Gombám volt mindnél, de a másik kettő mindig negatív volt. Hát most nem.

Orvoshoz nem sikerült eljutnom (most hajtottak el a fenébe, hogy őket ne zaklassam), nemsokára hívom én is a szakrendelőt, remélem, írnak fel valamit…

ma 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!