Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen Streptococcus agalact...

Terhesen Streptococcus agalactiae Candida albicans mennyire” normális “.. ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 37 hetes terhes vagyok, 2.baba és eddig soha az életemben nem volt ilyesmi gondom.. persze voltam orvosnál, kaptam rá gyógyszereket , meg nyugtattak, semmi baja nem lesz a babanak.. de megis olyan cikinek érzem. Ez mennyire általános jelenség amúgy, hogy gomba is meg baci is.. nagyon kellemetlen.. ( amúgy tünetem nem igen van, hebe hoba egy kis feheres- sárgás folyas.

nov. 13. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen szokványos a terhesség vége felé. Pont ezért csinálnak hüvelyváladék tenyésztést a 36. héten.
nov. 13. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Persze, szokványos, ha az ember férje másban is jár.
nov. 14. 02:25
 3/9 A kérdező kommentje:
👀👀👀
nov. 14. 05:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Antibiotikum kezelés után jött elő mindkettő.. most komolyan mindenre csak a hűtlenség a válasz ..?
nov. 14. 05:33
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 Hogy te mekkora tahó vagy! 🤦🏻‍♀️
nov. 14. 06:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori, nekem a nőgyógyászom ezt mondta. Sajnos ez a gomba minden 3 nőben benne van, terhesség végén előjöhet. Nekem semmi tünetem nem volt. Kapsz majd antibiotikusmos infúziót szülés előtt. Nem lesz semmi probléma.
nov. 14. 07:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt folyamatosan változik a hormonháztartás, ami sokmindenre kihatással van, plusz az immunrendszer is sokkal gyengébb, fogékonyabb az ember ilyenkor minden sz*rt összeszedni. Én pl. valami légúti nyavaját kaptam el, amitől tüdőgyulladásom lett 34 hetesen és 2 hétig fuldokoltam a köhögéstől. Soha az életemben nem voltam ennyire beteg. Olyan labor értékeim lettek emiatt, hogy többször megismételtette a doki, hogy lássuk "csak" a betegség miatt szállt-e el minden értékem. Én is sz*rul éreztem magam, mert hogy vigyázhattam volna jobban is magamra, de a mai napig nem tudom hol sikerült ezt így benyalni. Ez van. Ne érezd cikinek, ebben a helyzetben nagyon gyakori.

Mellesleg a streptom is pozitív lett (első gyerkőcnél negatív volt, úgyhogy meg is lepődtem). Semmi baj nem volt vele, annyi hogy alapból volt véna biztosítás és szülés alatt 4 óránként kaptam antibiotikumot. Baba rendben, mindenki rendben. :)

nov. 14. 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Köpj egyet és állj alá… Mivel egyik sem kimondottan nemi úton terjed 👏

Kérdező:

Nemrég írtam ki kérdést ezügyben, ugyanis mindháromra (candida, streptococcus, staphylococcus) pozitív lettem.

Negyedik terhességem. Gombám volt mindnél, de a másik kettő mindig negatív volt. Hát most nem.

Orvoshoz nem sikerült eljutnom (most hajtottak el a fenébe, hogy őket ne zaklassam), nemsokára hívom én is a szakrendelőt, remélem, írnak fel valamit…

nov. 14. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 A harmadik terhességem alatt én is így voltam. Átadtak egy másik dokinak mert az egyémet átvezényelték a Covid miatt, ez idő alatt én is pozitív lett Streptococcusra, felhívtam a helyettes dokit, aki szó szerint elküldött a picsába, hogy mit képzelek én, hogy őt ilyen hülyeségekkel zaklatom, főleg munka időn kívül (mintha tudnom kellett volna a beosztását). Közölte, hogy ez amúgy sem fontos, bőven ráérek ezzel foglalkozni aztán rám vágta a telefont. Másnap bementem, hogy azért mégis csak írjanak fel valamit, hát nem ez a p.csa volt bent?? Ki volt akadva, hogy miért nem mentem be előző nap kiíratni erre, hát kezelni kéne. Aztán felírt valamit, aminek az egyik összetevője hónapok óta nem volt elérhető, és be X-elte, hogy nem lehet helyettesíteni másik termékkel. Szülésig meg voltam lőve.
nov. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!