Terhesen Streptococcus agalactiae Candida albicans mennyire” normális “.. ?
Terhesség alatt folyamatosan változik a hormonháztartás, ami sokmindenre kihatással van, plusz az immunrendszer is sokkal gyengébb, fogékonyabb az ember ilyenkor minden sz*rt összeszedni. Én pl. valami légúti nyavaját kaptam el, amitől tüdőgyulladásom lett 34 hetesen és 2 hétig fuldokoltam a köhögéstől. Soha az életemben nem voltam ennyire beteg. Olyan labor értékeim lettek emiatt, hogy többször megismételtette a doki, hogy lássuk "csak" a betegség miatt szállt-e el minden értékem. Én is sz*rul éreztem magam, mert hogy vigyázhattam volna jobban is magamra, de a mai napig nem tudom hol sikerült ezt így benyalni. Ez van. Ne érezd cikinek, ebben a helyzetben nagyon gyakori.
Mellesleg a streptom is pozitív lett (első gyerkőcnél negatív volt, úgyhogy meg is lepődtem). Semmi baj nem volt vele, annyi hogy alapból volt véna biztosítás és szülés alatt 4 óránként kaptam antibiotikumot. Baba rendben, mindenki rendben. :)
Köpj egyet és állj alá… Mivel egyik sem kimondottan nemi úton terjed 👏
Kérdező:
Nemrég írtam ki kérdést ezügyben, ugyanis mindháromra (candida, streptococcus, staphylococcus) pozitív lettem.
Negyedik terhességem. Gombám volt mindnél, de a másik kettő mindig negatív volt. Hát most nem.
Orvoshoz nem sikerült eljutnom (most hajtottak el a fenébe, hogy őket ne zaklassam), nemsokára hívom én is a szakrendelőt, remélem, írnak fel valamit…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!