Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kamaszlánynál normális, ha az...

Kamaszlánynál normális, ha az első menstruáció óta petefészek szúró, kisugárzó fájdalma kíséri a mensit, alhasi görcsök helyett?

Figyelt kérdés
14 éves lány. A derékba, sőt, lábak felé kisugárzó fájdalom van, hogy olyan erős, hogy a napi tevékenységben korlátozza. Orvoshoz fordulunk természetesen, de nagyon aggódom, ezért addig is érdekelnek a tapasztalatok. Köszönöm szépen.

nov. 10. 19:19
 1/7 A kérdező kommentje:

Nézd, a WHO álláspontját követtük, felvette az oltást. Tudom, hogy nagyon sok az oltástagadó, normális, megalapozott érvekre nyitott vagyok (természettudományokat tanítok), de az ahhoz hasonlókra, hogy csipet tettek belénk, a repülőkről meg szórják ránk a covidot -erre nem.

A covid jelenlét a szervezetben szintén rengeteg problémát okoz. Hosszasan tudnék beszélni szövődményekről, olyanok között is, akik nem részesültek oltásban. Én 3 oltást kaptam, mégis makkegészséges ikreket szültem azóta.

nov. 10. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Na látod csak kiderült hogy igazam van!

Én csippekről nem beszéltem egy szót sem az oltásoknak több típusa van olyan oltás még be nincs méreg van amelyikbe közepes valami még erős méreg van nekem öt ismerősömet ölte meg az oltás a koronavírus egyet sem

nov. 10. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Hasonlóan gondolom én is és a "gyakorlat" is ezt mutatja!

tegnapelőtt 02:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Kicsit konkrétabban kifejtenéd kérlek?
tegnapelőtt 05:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Konkrétumot nem tudnak mondani, csak azt írják amit olvastak, hallottak. Tényekkel nem tudják alátámasztani.
tegnapelőtt 13:35
 6/7 lencsefőzelék ***** válasza:
WHO = World Harm Organisation. Legközelebb ne kövesd az álláspontját, mert rosszul jársz/jártok (amint azt a mellékelt példa is mutatja).
tegnap 01:21
 7/7 A kérdező kommentje:
És te milyen oltástól lettél ilyen hülye, kedves utolsó?
tegnap 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!