Kamaszlánynál normális, ha az első menstruáció óta petefészek szúró, kisugárzó fájdalma kíséri a mensit, alhasi görcsök helyett?
Nézd, a WHO álláspontját követtük, felvette az oltást. Tudom, hogy nagyon sok az oltástagadó, normális, megalapozott érvekre nyitott vagyok (természettudományokat tanítok), de az ahhoz hasonlókra, hogy csipet tettek belénk, a repülőkről meg szórják ránk a covidot -erre nem.
A covid jelenlét a szervezetben szintén rengeteg problémát okoz. Hosszasan tudnék beszélni szövődményekről, olyanok között is, akik nem részesültek oltásban. Én 3 oltást kaptam, mégis makkegészséges ikreket szültem azóta.
Na látod csak kiderült hogy igazam van!
Én csippekről nem beszéltem egy szót sem az oltásoknak több típusa van olyan oltás még be nincs méreg van amelyikbe közepes valami még erős méreg van nekem öt ismerősömet ölte meg az oltás a koronavírus egyet sem
Hasonlóan gondolom én is és a "gyakorlat" is ezt mutatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!