Kamaszlány második menstruáció mikor várható?
Figyelt kérdés
12,5 éves a lányom, lassan két hónapja jött meg neki először, szerencsére nem volt semmi hasfajas, semmi, 4-5 napig tartott, de nem jött meg azóta se.
Ez normális ilyenkor ugye? Én már nem emlékszem arra hogy nálam hogy volt annak idején...
2021. ápr. 13. 20:53
1/12 anonim válasza:
Nekem annak idején eltelt vagy 5-6 hónap a másodikig. Ez szerintem norális. Utána fog valahogy rendszeresedni.
2/12 A kérdező kommentje:
Jaj most nagyon megnyugtattal, köszönöm. Egész délután ez járt a fejemben, hogy ez vajon normális e. Köszönöm.
2021. ápr. 13. 20:58
3/12 anonim válasza:
Szerintem abszolút normális, nem kell kétségbe esni, ismertem nem is egy olyan teljesen egészséges lányt, akinek csak fél év után jelentkezett újra. Ilyenkor kicsit több idő kell a szervezetnek. Valakinek több, van akinek kevesebb.
4/12 anonim válasza:
Normális. Az első években a rendszertelenség teljesen elfogadható. Kb. 2 év alatt lesz rendszeres.
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. 😊
2021. ápr. 13. 21:10
6/12 anonim válasza:
Megerősítem a fent leírtakat, ez mindenkinél más és teljesen normális. :)
Nekem az első óta mindig megjött, de pl egy barátnőmnek csak fél évvel később jött meg másodszorra.
7/12 anonim válasza:
És még azt hozzátenném, hogy ha a későbbiekben fájni is elkezdene neki, az is normális, én is ezzel szenvedtem. :D
8/12 anonim válasza:
Én fél évet vártam az első és a második között (egy nagyon minimális, vérzésnek alig mondható, egyórás valamit leszámítva), először, és azóta is nagyon erős, de nem társul mellé görcsös fájdalom. Ez teljesen normális, ne stresszelj!
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó fejek vagytok, köszönöm, ment a zöld kéz mindenkinek! 🌸
2021. ápr. 13. 21:42
10/12 anonim válasza:
Nekem az első után 5 hónap telt el mire másodszor is megjött. Természetesen nyaralás alatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!