Normális nőgyógyász Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudna esetleg valaki ajánlani egy normális nőgyógyászt Nyíregyházán? 2-nél voltam eddig az első kiderítette hogy PCOS-em van. A második még csak meg sem vizsgált csak beszélgettünk 3 alkalommal. Mindkettő csak az életmódváltást javasolta semmi mást. Mondtam nekik hogy szeretnék valamit szedni hogy segítsen mert már nagyon durva állapotban vagyok és szeretnék már nagyon babát. Persze próbálok fogyni is és jobban enni de nem tartom túlzottan korrektnek hogy 2024 ben semmiféle gyógyszert nem tudnak erre felírni. Hallottam már a premens iletve a barátcserje kapszuláról de félek elkezdeni szedni csak így magamtól mert lehet az én PCOS típusomra lehet nem is lenne jó vagy nem lehetne szedni.nov. 3. 00:13
2/2 anonim válasza:
Dr. Kovács Róbert, nekem anno más problémával, de csak ő volt hajlandó tényleg segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!