Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha ti felvagytok fázva, hány...

Ha ti felvagytok fázva, hány db-ot szoktatok bevenni egy nap a tőzegáfonya kapszulából? Azt olvastam ilyenkor többet szoktak

Figyelt kérdés

A story az,hogy 1-2 napja megint észleltem ezt a kicsit csíp a pisilés végén érzést ezért vettem egy tőzegáfonya kapszulat,most próbálok rengeteget inni stb remélem elmúlik.

Voltam már felfázva de sosem volt véres a vizeletem.Most is enyhén vagyok ezért már nem szeretnék több antibiotikumot beszedni

ma 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy dózisú C vitaminnal többre mész, ha nem vagy vesekőre hajlamos, vízben oldódok, vizelettel űrül a felesleg, eltolja annyival a pH-t, hogy az már ne legyen jó a húgyúti fertőzést okozó baciknak. A tőzegáfonya kapszula c-vitamin tartalma is pont ezt csinálja, csak drágább
ma 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy 4-6g C vitamin max 2 dózisban és sok víz
ma 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én napi 2-3 szemet szedtem.
ma 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
úgy ajánlgatjátok itt a c vitamint mintha csodaszer lenne, mi van ha refluxa van valakinek vagy gyenge a gyomra, a semmiből a fél-1 gramm is meg tudja fosatni az embert nem hogy 4-6
ma 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!