1 hete késik a menstruációm. Lehet a stressztől?
Sziasztok!
Előre szeretném leszögezni, hogy negatív hozzászólást kérlek mellőzd, köszönöm!
Már egy hete késik a menstruációm, de mensis tüneteim voltak/vannak (pl. alhasi fájdalom, görcs, olyan érzés mintha megjönne). Csináltam 3 terhességi tesztet, mind negatív lett. A párommal mindig védekezünk, de az aktus elején pár lökés erejéig óvszer nélkül volt bennem. Nincsen előváladéka (szemmel láthatóan) emiatt régebben orvosnál is volt.
Lehetek így terhes, vagy más okozhatja a késést?
Az elmúlt pár hétben sokat stresszeltem (családi viták, iskola, barátok) így nem tudom ez is közre játszhat e.
Próbáltam meleg borogatást, fahéjas teát, mozogni is, de egyelőre nem jött még meg. Kezdek nagyon aggódni, pár nap múlva mindenképp tesztelek újra!
Régebben volt, hogy 5 napot késett, de ennyit még sosem!
UI: Időközben beteg lettem 2 napja már, torokgyulladással, nem tudom befolyásolja e.
A SEGÍTŐ válaszokat köszönöm! :)
21/L

Ha negativ a teszt ennyi keses utan, terhes az nem vagy. De azert tessek vedekezni normalisan, tokmindegy a bullshit amit kitalaltok, hogy miert nem🤣
Keshet igen, mastol is. Akarmitol, mert nem vagyunk gepek.

Azt írod, hogy stressz lehet...
Mennyire erős a stressz és mennyire tartós?
Alapvetően mennyire vagy stresszes, szorongós?
Kedves #1! Így lesz, megfogadom, nem ér ennyit ez a stressz ami utána jár…
Kedves #2! Nagyon erősen szoktam stresszelni, egyébként is szorongós típus vagyok kiskorom óta! Van, hogy kisebb pánikrohamok is rám törnek. Kértem segítséget szakembertől, elindultam önmagam gyógyítása felé, de rögös az út. Jelenleg most nagyon szorongok a menstruációm késése miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!