Első terhességem és a napokban véreztem. Szerintetek is engedjem el már a gondolatot hogy megmaradt még a pici?
Szerdán elkezdtem barnázni, ami csütörtökre átment rózsaszínes vérzésbe de csak mikor mosdóba mentem.
Csütörtökön voltam is orvosnál ő megállapította a 6 hetes terhességet kicsi petezsákkal és 2,7 mm-es CRL, felírt progeszteront 200 mg-ot.
Szombaton elkezdtem nagyon vérezni mentünk a sürgősségire ahol az orvos 17,5 mm-es endometriumot látott a méhem tetején egy 8 mm-es szabályos petezsákot kicsi szikhólyaggal. Azt mondta hogy lehet el fog menni a baba de örüljek neki mert akkor valószínű beteg volt és ő azt mondta ne szedjem a progeszteront mert felesleges (addigra már kettő este bevettem), így aznap este nem vettem be.
Vasárnap nagyon erős vérzésem lett nagyobb darabokkal minimális görcsökkel. Mindezek csak a mosdóban jelentkeztek.
Vérzés elmúlása után kell vissza mennem az orvosomhoz.
Szombaton lett volna az esedékes menstruációm, az előző kimaradt.
Nem tudom mit gondoljak most, előre is köszönöm a segítséget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!