10Niki09 kérdése:
Normál nagyságú 60x41mm-es uterus, űrèben 16mm-es vastag endometrium látható? Jobb ovárum területén egy 22x26 ciszta. Dr. Nő szerint ki akarják zárni hogy mèhenkivüli terhességem van. Voltatok már így. Félek hogy daganat. 26 vagyok
Figyelt kérdés
tegnap 14:34
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy soha nem volt rendszeres a menstruációm. Általában mostanság 5 napot mindig késik. Jelenleg Január 23 amikor utoljára megjött. Ciszta korábban 50x30 mm-es volt. Ez miatt gondoltam most hogy késik. Egyébként babát már nem tervezünk. Védekezünk. Orvos kérdezte fogamzásgátlón még nem e gondolkodtam. De nem szeretnék olyat szedni. Óvszerrel szoktunk védekezni.
tegnap 15:14
2/3 anonim 

válasza:

Hcg vérvételre nem küldött el? Az endometrium is elég vastag szerintem ezért is gyanakodhat méhenkívülire. Az nem játék.
3/3 A kérdező kommentje:
De. Ma voltam HCG-n. Tartok az egésztől. Félek a műtét miatt ha esetleg arra lenne szükség.
tegnap 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!