Vettem tesztet 2 is,pozitív, orvos 8mm endometrium, hcg szintet néznek pénteken kontroll, terhességet nem lát. Esetleg méhen kívüli terhesség?pecsételés reggelente papíron derékba fájdalom.
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Méhen kívüli
Terhesség
6 szavazat
1/13 anonim válasza:
Pozitiv teszt után már kellene látni valamit,de a méhen kivüli 6 hetesen látszik, szerintem.Koránt mentél orvoshoz, korán teszteltél.Kivánom, hogy legyen terhesség.
2/13 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó mensid első napja, hány nappal utána lett pozitív a teszt és hanyadik napon voltál orvosnál? Ha túl korán, akkor csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát.
3/13 anonim válasza:
olyan nics hogy a doki nem latja terhes vagy e vagy sem. könyörgöm
4/13 A kérdező kommentje:
Szept 4 volt ,23 naponta volt menstruáció, graviditast nem lát most várom a hcg szint eredményt, de én méhen kívüli terhességnek érzem
2023. okt. 4. 12:28
5/13 anonim válasza:
A fájdalom, a pecsételés és a pozitív teszt együtt méhen kívülire vagy jobb esetben kémiai terhességre húz. Alaposabb UH-val meg kellene keresni, mi az igazság.
6/13 anonim válasza:
Korán mehettél, mert a 6 hétnél fiatalabb terhességet nem igazán látjàk még. 6.héten van már nagy eséllyel szívhang is. De simán lehet sajna, hogy méhen kívüli lesz. Bár nagyon remélem, hogy nem és drukkolok nagyon!
7/13 anonim válasza:
6-os vagyok...Bár a 8mm-es vastagságú méhnyàlkahàrtya sajnos nagyon kevés egy terhességhez, ebbe nem igazán tud beágyazódni a petesejt 😔.
8/13 A kérdező kommentje:
Hcg 741
2023. okt. 4. 13:18
9/13 anonim válasza:
Az 4-5 hetes terhességnek felel meg.
10/13 anonim válasza:
Úgyhogy még ne várd, hogy ilyen fiatal terhességet ultrahangon lásson a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!