Múlt héten 5-én közölték, hogy a 8 héten elhalt a terhességem, tegnap volt uh kontroll (12het) szinten elhalt terhességet mondanak, Missed ab , de nem műt meg csak jövőhét kedden?
Figyelt kérdés
Félek, hogy sok idő telik el, nem szeretnék bajt, sem fertőzést sem mást! A körülöttem elő e.ü dolgozok szerint egy ekkora embrió (13mm) még nem okoz gondot de én akkor is félek mert hosszú ez az idő amit várnak ! Jóindulatú értelmes válaszokat köszönömnov. 15. 18:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem sem fog gondot okozni. Nekem megindult mielőtt műtöttek volna szerencsére, nem kellett még napokat várnom. Lehet neked is beindult magától, akkor rögtön megműtenek szerintem.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm rendes vagy, hogy válaszoltál ! Nem akar beindulni sajnos , nagyon félek , hogy sokáig van bennem elhalva, kedden már simán lesz 5 hete!:(( nincs terhes tünetem sem már jó ideje, a tegnapi uh-on már a petezsák is elnyúlt volt!!!!rettegek:((((
nov. 15. 18:57
3/10 anonim válasza:
Nekem megmaradtak a terhességi tüneteim is :/ ne félj, minden rendben lesz. Hátha beindul még és hamarabb túl leszel rajta. 1es voltam
4/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne de már nem is merek reménykedni! Azért köszönöm !rendes vagy! Remelem már lelkileg is jól vagy!
nov. 15. 19:27
5/10 anonim válasza:
Igen, azóta van egy 16 hós kislányom :)
6/10 A kérdező kommentje:
Szívből örülök!
nov. 15. 20:39
8/10 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy sajnos :( nem indult be, rettegek
nov. 17. 16:40
10/10 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy azóta? Megtörtént a műtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!