Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez vajon pozitív? Ezt a...

Ez vajon pozitív? Ezt a tesztet reggel csináltam, azonnal félre raktam, mert egyből nem jött ki második csík. Korábbi terhessegeimnél ez azonnal volt, gyakorlatilag a kontroll csík megjelenése előtt.

Figyelt kérdés

Ezt most este láttam még, van teszt csík is, de mindkettő elmosódott. Sajnos nincs itthon másik teszt ellenőrzés képen reggelre, de holnap veszek.

[link]

2019. okt. 17. 18:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azonnal megjelent mikor csináltam. A tesztek utólag sose értékelhetőek. Ez le is van írva a tájékoztatóba.
2019. okt. 17. 18:57
 2/15 A kérdező kommentje:
5 perc az eredmény, ez volt a tájékoztatóban. Ezt nem vártam meg. Korábban nekem is egyből megjelentek a csíkok, ezért raktam félre. Írtam is.
2019. okt. 17. 18:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 percet meg kellett volna várni, így most nem tudni, hogy mikor jött ki a második csík. Mert ha időn túl, akkor értékelhetetlen. Vedd semmisnek, erre nem lehet adni.
2019. okt. 17. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj másikat. Ezt ne vedd akkor figyelembe
2019. okt. 17. 19:04
 5/15 A kérdező kommentje:

Meg kellett volna várni, de két gyerekkel rohantam a munkába kiment a fejemből.

Köszi, akkor nem tulajdonítok neki jelentőséget. Majd kiderül később.

2019. okt. 17. 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez értékelhetetlen így ebben a formában.
2019. okt. 17. 19:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem holnap tesztelj megint, sokaktól hallottam, hogy amikor korán teszteltek, akkor a csík csak késöbb jelent meg, és végül tényleg terhesek voltak. De azért még ne éld bele magad nagyon.
2019. okt. 17. 19:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, szerintem inkább elázott, mert a kép csík általában párhuzamos egymással. Nekem akkor volt ilyen ferde, amikor elázott. Így értékelhetetlen.
2019. okt. 17. 19:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Szombat reggel ismételek. Majd megírom.
2019. okt. 17. 19:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Valóban értékelhetetlen, de hogy őszinte legyek, nekem a negatív mindig negatív maradt. Sosem jelent meg színes csík.

Bár ez valóban elég elmosódott.

2019. okt. 17. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!