Ez vajon pozitív? Ezt a tesztet reggel csináltam, azonnal félre raktam, mert egyből nem jött ki második csík. Korábbi terhessegeimnél ez azonnal volt, gyakorlatilag a kontroll csík megjelenése előtt.
Figyelt kérdés
Ezt most este láttam még, van teszt csík is, de mindkettő elmosódott. Sajnos nincs itthon másik teszt ellenőrzés képen reggelre, de holnap veszek.
2019. okt. 17. 18:55
1/15 anonim válasza:
Nekem azonnal megjelent mikor csináltam. A tesztek utólag sose értékelhetőek. Ez le is van írva a tájékoztatóba.
2/15 A kérdező kommentje:
5 perc az eredmény, ez volt a tájékoztatóban. Ezt nem vártam meg. Korábban nekem is egyből megjelentek a csíkok, ezért raktam félre. Írtam is.
2019. okt. 17. 18:59
3/15 anonim válasza:
Az 5 percet meg kellett volna várni, így most nem tudni, hogy mikor jött ki a második csík. Mert ha időn túl, akkor értékelhetetlen. Vedd semmisnek, erre nem lehet adni.
4/15 anonim válasza:
Csinálj másikat. Ezt ne vedd akkor figyelembe
5/15 A kérdező kommentje:
Meg kellett volna várni, de két gyerekkel rohantam a munkába kiment a fejemből.
Köszi, akkor nem tulajdonítok neki jelentőséget. Majd kiderül később.
2019. okt. 17. 19:06
6/15 anonim válasza:
Ez értékelhetetlen így ebben a formában.
7/15 anonim válasza:
Szerintem holnap tesztelj megint, sokaktól hallottam, hogy amikor korán teszteltek, akkor a csík csak késöbb jelent meg, és végül tényleg terhesek voltak. De azért még ne éld bele magad nagyon.
8/15 anonim válasza:
Érdekes, szerintem inkább elázott, mert a kép csík általában párhuzamos egymással. Nekem akkor volt ilyen ferde, amikor elázott. Így értékelhetetlen.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Szombat reggel ismételek. Majd megírom.
2019. okt. 17. 19:29
10/15 anonim válasza:
Valóban értékelhetetlen, de hogy őszinte legyek, nekem a negatív mindig negatív maradt. Sosem jelent meg színes csík.
Bár ez valóban elég elmosódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!