Ez vajon pozitív? Ezt a tesztet reggel csináltam, azonnal félre raktam, mert egyből nem jött ki második csík. Korábbi terhessegeimnél ez azonnal volt, gyakorlatilag a kontroll csík megjelenése előtt.
Figyelt kérdés
Ezt most este láttam még, van teszt csík is, de mindkettő elmosódott. Sajnos nincs itthon másik teszt ellenőrzés képen reggelre, de holnap veszek.
2019. okt. 17. 18:55
11/15 anonim válasza:
Az a csík még rossz helyen és ferdén is van.... az is lehet, hogy hibás a teszt, dd pár nap és kiderül.
12/15 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen hibás tesztem. Ugyanilyen elmosódott paca volt, és időn túl (fél óra múlva halásztam ki a kukából). Pár nap múlva teszteltem digitális clearblueval és pozitív volt. 2 éves a lányom.
13/15 anonim válasza:
Tesztelj újra majd muti meg :) szurkolok
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindenképp tesztelek holnap és megírom majd.
2019. okt. 18. 06:11
15/15 A kérdező kommentje:
Az újabb teszt negatív. Érvénytelen volt az az eredmény, gondolom időn túl jelent meg.
2019. okt. 19. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!