Nektek az olcsóbb fajta tesztcsikos teszten a kontroll és teszcsik mikor lett egyforma pozitiv?
Van olyan fajta tesztcsík, ami SOSE lesz két egyforma csíkos, akkor se, ha már gömbölyödik a hasad - csak a példa kedvéért. SEMMI jelentősége és hagyd abba a tesztelgetést, mert fölösleges.
A kisfiam "csíkja" alig volt látható a 15. és 17. Dpo-n, többet nem teszteltem, mert pozitív volt és kész. Tökéletesen panaszmentes terhességem volt. Más meg tesztelget és a legerősebb tesztcsík napján elindul a vetélése. Hidd el, hogy SEMMIT nem jelent a tesztcsík erőssége a terhesség pozitív kimenetelére nézve. Pozitív, terhes vagy, kész. Próbáld meg élvezni és pozitív gondolatokkal, szeretettel várni a babád, ennyi a dolgod.
Első babával ahogy belemártottam a vizeletbe, rögtön csíkosodott is, igaz akkor már egy hete késett. Mivel nem hittem el az eredményt, csináltam pár nappal később mégegyet,az is így volt. Ezek olcsó tesztek voltak, de a márkára nem emlékszem.
Második babával is már pár napja késett a vérzés, akkor halványan lett pozitív a teszt, és 2 nappal később is csak halvány volt. Ez valószínű azért volt így, mert nem közpidőben fogant, tehát nagyon fiatal volt a valódi kora, hiába késett már. Ezek DM-es még olcsóbb tesztek voltak.
Rendeltem netrol 20 db tesztet MIND NEGATIV
A bolti meg mind pozitív!
Uh az olcso az sz@r
5h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!