Ha ma pozitív az ovu tesztem (erősebb a csík mint a kontroll) akkor szerintetek mikor bújjunk össze?
Figyelt kérdés
Tegnap este együtt voltunk és ma reggel pozi lett ovu teszt,ma este megint legyünk együtt vagy holnap reggel inkább? vélemény? :)2016. nov. 17. 07:33
1/16 anonim válasza:
Ma már nyugodtan lehet :) legyetek együtt két naponta.. Drukkolok
2/16 anonim válasza:
Szerintem mindegy. Ma este is tökéletes és a holnap reggel is, ahogy nektek jobb!
3/16 anonim válasza:
Teszteredményhez igazítjátok a nemi életeteket, nem hangulathoz?
4/16 A kérdező kommentje:
jajj de okos kérdés... nyilván nem. mindig jól esik együtt lenni,de igen ilyenkor peteéréskor összekötjük a kellemest a hasznossal mert aki babát szeretne szerintem mindenki igy csinálja... -.-
2016. nov. 17. 08:11
5/16 anonim válasza:
Valószínűleg már a tegnao esti aktusból is maradnak elő ivarsejtek. Akármikor, elvileg kétnaponta javasolják.
Az ovu teszt akár két napig is lehet pozitív, az első negatív napon lesz az ovu valójában.
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. nov. 17. 09:12
7/16 A kérdező kommentje:
ma reggeli ovu tesztem is pozi és tegnap este voltunk együtt ma már nem tudunk és holnap se :/ :( ez a hónap is elúszik :(
2016. nov. 18. 07:54
8/16 anonim válasza:
Miért úszna el?
Holnap vagy holnapután biztos lesz ovu, a himivarsejtek meg három napig minimum élnek benned.
Szerintem ez a jó időzítés! A petesejt lehet, hogy csak 12 óráig életképes. Mire a negatív tesztet észleled, és aznap pl este együtt vagytok, lehet, hogy már késő.
A legjobban csinaltatok, ne aggódj!
Lazulj kicsit.
Én egy szerintem teljesen esélytelen hónapban estem teherbe, kb egy hétig pont félidőben nem is találkoztunk a férjemmel. Most itt rugdos a hasamban a fiam.
Nincs veszett hónap, max utólag tudod ezt mondani!
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást :) hát jó lenne így is sikerülne a baba. csak múlt hónapban is csak ovu előtt majdnem 2nappal tudtunk együtt lenni és nem sikerült ezért írtam hogy most sem fog :S de talán még holnap reggel tudunk együtt lenni remélem igy már elég lesz :)
2016. nov. 18. 09:26
10/16 anonim válasza:
Szia. Lehet már tudni valamit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!