Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez az egész ? Kihez vagy...

Mi ez az egész ? Kihez vagy mihez kéne ilyenkor nyúlni már ?

Figyelt kérdés

Nekem pár éve az életem mindennapja eddig party volt, tele vagyok barátokkal (nyilván egyik sem annyira közel all hozzám) és leginkább csak kihasználtuk egymást..de mindennap volt valami program, én olyan vagyok hogy 1 napig nem tudok megülni itthon..beszélgetnem kell valakivel, kell valami program és kell minden más is folyamatosan. Anyagi problémám nincs sőt kifejezetten jól elek még dolgoznom sem kell jelenleg.

Na de pont itt van a probléma..sajnos most a legtöbb ismerősömel meg kellett szakítani picit a kapcsolatot szó szerint muszály volt az most mindegy hogy miért.

De így meg olyan szinten unatkozok és hiányoznak hogy sokszor idegbajt kapok..így is rengeteg ismerősöm van, de velük nem találom fel annyira magam max csak hétvégén..de nekem mindennap kell valami..egyszerűen unatkozok és magányos vagyok mindig így nyilván.

Nem érzem soha hogy tartoznék valahova..éppen ebből is kifolyólag rengeteg zűrös helyzetem alakult ki ami még mindig van..de nem is érdekel már…csak valahova tartozni akarok de sehol nem érzem huzamosabb ideig jól magam..mindig de mindig várok valamire és semmi nem elég.

De ha tegyük fel mindig zajlik valami minden a tervem szerint halad akkor is baj van mert megbánom amit teszek, túl sok pénzt költők el, bajba keveredek (de nem kicsikbe) és a végén ugyan úgy érzem magam mintha teljesen egyedül lennék.

Tehát lényegében nem jó nekem semmi sehogy..tényleg nem értem mivan vagy mi kéne még..de szó szerint a jó módomban nem tudom egyszerűen mit csináljak, és szó szerint boldogtalan vagyok még kabitoszerekkel is…

Család-gyerek nekem nem kell max egy barátnő (de mondjuk velük sem tudok megmaradni huzamosabb ideig) mert meg unom őket is..

Tehát nincs nyugtom úgy hogy amúgy k..va lehetne. Nem hiszem azt sem hogy normális vagyok amúgy már. És fogalmam nincs mit kezdjek az életemmel hogy csak szimpla nyugalmam legyen.

32 f

ma 04:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
muszáj. Tanulhatsz is
ma 06:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoznod nem kell, pénzed van, időd mint a tenger. Fizesd be magad a súlyosság függvényében egy bentlakásos elvonóra vagy egy hosszú távú pszichoterápiára. Fejtsd meg magad, hogy változás legyen.
ma 06:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudom milyen, nagyjából ilyen voltam 15-20 éve. Nekem ezek segítettek:

- Meditáció/jóga

- Pszichodráma és terápia

- két hét egy indiai ashramban

És hát kemény dolgokkal kell szembenézni. Minél jobban menekülsz, annál nagyobb pokol vár az út végén. De ha magad választod, akkor utána jó lesz.

ma 06:40
 4/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ideje leszokni a speedről, ekiről.
ma 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján az elvonó, vagy valamilyen terápia tényleg nem lenne rossz döntés. Nem lesz könnyű, de hosszútávon megéri majd.
ma 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!