Ha egész eddigi életembe csúnyának láttam magam,ezen még tudok változtatni?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán volt olyan hogy meg voltam elégedve magammal,annak ellenére hogy sokan mondták hogy szép vagyok..Ez soha nem változhat? Így kell le élnem az életemet?
16/L
tegnapelőtt 01:12
1/5 anonim válasza:
Azt mondom várd meg mig 18 leszel és mint nagykorú tedd ki magad instára, face-re meg mindenhova és ha jön a sok simp kommentelni akkor már nagy baj nem lehet. Még gyerek vagy most ne agyalj még ilyen hülyeségeken.
3/5 anonim válasza:
Haha, a te korodban nekem is ennyi önbizalmam volt. Utólag az átlagnál kicsit szebbnek lövöm be magam, de tiniként nagyon sötét szemüveggel nézelődtem. És ami nem volt rajtam tökéletes, vagy olyan mint a szerintem ideális, az egyenlő volt, azzal, hogy ronda vagyok.
Szerintem neked is ez a bajod. Majd felnőssz. A legjobbakat! Azt is lásd, ami szép és jó benned!
4/5 anonim válasza:
Mutatsz képet? Erősen kétlem, hogy csúnya lennél, viszont önbizalomhiányod szerint van
5/5 anonim válasza:
Hát én visszamennék azokba az időkbe amikor még gyengébb volt az önértékelésem és "csúnyábbnak" láttam magam, erről ennyit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!