Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szingli vagyok még mindig és...

Fabók István kérdése:

Szingli vagyok még mindig és már elegem van az egész szingli életemből és öngyilkos szeretnék lenni 😕. Szerintetek legyek öngyilkos vagy még ne? Mert már sajnos azon a terven vagyok, hogy öngyilkos legyek de nem szeretném elkövetni magamon.

Figyelt kérdés

Tudom hogy 20 éves vagyok már, de sajnos annyira elegem van ebből az egész szingli életemből illetve egy lány sem szeret engemet, hogy én már legszívesebben megöltem volna magam már rég.

De amúgy már ezt az egész szenvedést nem bírom egyáltalán, mert ennek a srácnak van barátnője annak, amannak én meg egy szerencsétlen szar vagyok, akinem még soha nem volt senkije és én nekem már ez a szenvedés meg a fájdalom annyira sok, hogy már nem sok van ahoz, hogy öngyilkos legyek 😔😭.

tegnap 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Na figyu, a nők miatt sose legyél szomorú, öngyilkos meg főleg ne, ennyit senki és semmi nem ér.
tegnap 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ne legyél! a lányokat nem érdekli hogy te öngyilkos leszel e vagy nem

a másik dolog az, hogy észre se veszik hogy már nem vagy

amíg élsz addig mindenre van esélyed!

tegnap 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem akarsz meghalni, csak boldog akarsz lenni. Én 32 vagyok, sose volt még párkapcsolatom, de nem gondolkozok öngyilkosságon. Szarúl esik, hogy nincs senkim, de ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz
tegnap 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Amíg egy szerencsétlen szarnak látod magad, addig nem is lesz csajod.

Kezdj el foglalkozni valamivel, ami érdekel. Ez lehet hobbi, munka vagy akármi.

tegnap 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

nekem volt egy barátom fiatal koromban aki öngyilkos lett egy lány miatt. tudod mennyire hatotta meg a lányt hogy a barátom öngyilkos lett? semennyire! a lányt még AZ NAP ESTE megkefélték! úgy meg gyászolta a barátomat. azóta már feleség meg 2 gyereke is van. kíváncsi lennék hogy ugyan néha eszébe jut e a fiú aki öngyilkos lett miatta? de nem hiszem

úgy hogy ne legyél öngyilkos!!

tegnap 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Hidd el, jobb egyedül. Néhány év múlva azért fogsz panaszkodni, hogy minden nő pic*a.
tegnap 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a Pistagram Facebookon? Ha igen, akkor nem vagy csúnya, nincs veled semmi baj, fiatal vagy, nem késtél le sehonnan, majd jön, akinek jönnie kell.
tegnap 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
6%
Hülyeség a nőkkel foglalkozni, szerintem a legcikibb dolog udvarolni meg bájologni a nőknek. Tegyél be egy fasza heavy metal zenét az felhoz a mélyből. Párkapcsolatban lenni nővel amúgyis gáz, nagyon nem menő már.
tegnap 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Az életviteleden változtass inkább, az megoldhatja a problémád. Hobbi, környezetváltozás,mozgás, ilyesmik. Ezalatt találkozol nőkkel is, és lesz köztük olyan is, akivel vannak közös gondolatok. Abból meg lehet bármi. Az öngyili dolgot pedig kukázd.
tegnap 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne legyél az!

Megértem, hogy rossz egyedül, főleg, mikor közben azt látod, hogy a barátaidnak/ haverjaidnak van párkapcsolata, mégsem az a megoldás, hogy eldobod az életed :c Tudom, milyen nyomasztó ez most, viszont ez az állapot nem állandó, ez még változni fog. És neked pedig életben kell maradnod ahhoz, hogy megéld azokat a szép és boldog pillanatokat, jó?

tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!