Hogyan lehet lezárni békésen egy olyan párkapcsolatot, ahol a párom nem akar öngyilkosságot elkövetni?
Lassan 2 éve vagyunk együtt, de én már beszeretném fejezni a kapcsolatunkat, mert már nincsen meg aza kötödés, ami régebben megvolt.
A közöstémakörök és szórakozási tevékenységek eltűntek, már éppen hogy csak köszönünk egymásnak. Az utóbbi hónapokban a veszekedések is megnőtek.
Még mielőtt megismertem volna, előtte volt a páromnak egy nagyon mély korszaka, ahol több alkalommal is öngyilkos akart lenni, de egyik sem sikerült neki szerencsére. Most meg azzal fenyegetőzik, hogy ha ott hagyom, akkor kiugrik a vonat elé.
Megpróbáltam vele beszélni több alkalommal is, de kevés eredménnyel.
Aszt szeretném hogy Ő is élje tovább az életét boldogan, de nem merem otthagyni, mert félek hogy tényleg kárt tesz magába.
Nem hiszem, hogy a helyes út az lenne, ha hagynád magad terrorizálni, - mert abba meg garantáltan te fogsz megzápulni!
- Maximum leugrik egy sörért!
"ahol több alkalommal is öngyilkos akart lenni, de egyik sem sikerült neki szerencsére"
Ha valóban az akar lenni valaki, akkor biztosra megy.
Semmi értelme vele maradni, felnőtt ember nem a te felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!