Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan az életetekben,...

Volt már olyan az életetekben, hogy olyan jól ment minden, elviselhető munkahely, akár jól működő párkapcsolat is, hogy féltetek, nehogy elromoljon, és nem tudtátok élvezni a jelent?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen és pont emiatt a félelem miatt "romlott el" minden🤷‍♂️. Pont azért volt szép mert semmire sem stresszeltem rá. Aztán amiatt voltam stresszes, mert féltem hogy megint minden apróság miatt stresszes leszek. Szóval ja, van baj a toronyban az biztos😂
2021. jún. 2. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én most épp félek hogy mi lesz ha elmúlik ez az időszak, milyen rossz lesz, hogy én meg sem érdemlem hogy ilyen boldog legyek, amikor mások szenvednek, hogy szar alak vagyok mégis ilyen jó nekem, méltatlan vagyok, és tuti vége lesz és ennek még lesz a bojtje és ez után mivel most ilyen jó nekem tuti valami k*va szar dolog fog bekovetkezni.
2021. jún. 2. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
De ez miért van? :(
2021. jún. 3. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!