Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30-as, 40-es nőktől kérdem:...

30-as, 40-es nőktől kérdem: van esetleg némi rosszalló véleményetek, ha a következő férfiú az életetekben ilyenekben él? Fénykép lent. Ezt kedveli, ez az érdeklődése, így rendezte be. Igaz vadonatúj tárgyról van szó, nem egy 100 éves felújításáról.

Figyelt kérdés

Amiatt a kiírás, mert ugyan más kapcsán, de azzal szemben volt ellenvélenény, igaz nem magát a dolgot minősítették, hanem csupán azt, hogy egyeseknek nem biztonságos, vagy megint másoknak nem igazán praktikus, ilyenek (is) voltak a hozzászólások.

Arra irányul a kérdésem, hogy ezzel a szenvedéllyel, egyben hobbyval szemben van-e bárminemű ellenérzésetek?

[link]

2021. jan. 10. 22:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ha esetleg a fenti fényképről nem derülne ki, hogy milyen típusú, milyen hangulatú, hosszúkás, kicsit szűk otthonról van szó.

2021. jan. 10. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy mi a kérdés? Most valakinek belsőépítészeti ízlését kéne szidni, vagy mi?
2021. jan. 10. 22:51
 3/13 A kérdező kommentje:

:)

Ezért írtam a harmadik fénykép alá ezt:

"Ha esetleg a fenti fényképről nem derülne ki, hogy milyen típusú, milyen hangulatú, hosszúkás, kicsit szűk otthonról van szó."

Ha a három fényképről sem látod milyen típusú az otthon (azaz nem szokványos, hanem eléggé rendhagyó), olvasd el az alattuk lévő pár soros megjegyzéseket.

2021. jan. 10. 22:57
 4/13 A kérdező kommentje:
De ha a fényképek alatti további fényképeket nézegeted, azokból is rájössz másodpercek alatt. ;)
2021. jan. 10. 22:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hee? Láttam, hogy vonat van a képeken.
2021. jan. 10. 23:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Csak eltaláltad igen hamar! :)

Ilyen formájú (csak sajnos új, nem 100 éves felújított), ilyen stílusban berendezett otthon.

Látod, megmondtam, hogy nem szokványos. ;)

2021. jan. 10. 23:04
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem nagyon kellett találgatni, nem vagyok vak.És? Akkor mi van? Ez tetszik neki.
2021. jan. 10. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is tetszik! Pont elfer a szsbad helyen a foldon 2/3 masztiff 😂

A stilus gyonyoru!!!

Ha az illeto elfer benne,miert ne?

Nagyon szep es igenyes luxus. Kevesek tehetik meg az ilyen igenyes berendezest.

2021. jan. 10. 23:59
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Igazából kapcsolatra nem biztos, hogy jól kijönnénk egy ilyen férfival. Gyönyörűek ezek a helyek, de az én ízlésem azért egy kicsit más, modernebb... nem érezném jól magam egy ennyire töményen klasszikusan berendezett, sötét, telített színekkel teli helyen... és azért én olyan kapcsolatot keresek, ahol idővel összeköltözünk.
2021. jan. 11. 00:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem klausztrofóbiás lennék egy ilyen lakásban.
2021. jan. 11. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!