Idősebb,30-on túli férfitársaim - akiknek még sosem volt párkapcsolatuk, mert senkinek sem kellettek -, elérkezik életetekben az a vízválasztó pillanat, amikor már egyetlen nőnek sem hinnétek el, hogy bejöttök neki?
30-on túl a férfiaknak még mindig olyan gondolatai vannak, mint egy tizenévesnek?
Bocsi a nem releváns válaszért.
#3: Ugyanezt gondolom én is. Akárhol, ha körbenézünk, még egy átlag alatti nőnek is legalább 4-5 srác csapja a szelet. Van miből válogatni.
Regényt tudnék írni, annyi minden kavarog a fejemben...
#4: Esélyes, hogy ugyanezt tenném, sőt, tettem is. Az a helyzet, ha külsőleg, belsőleg, mindenhogyan változtatnék magamon, az sem javítana a helyzeten. Komplett hülyeségnek tartom, hogy egy küzdősporttól, extrém sporttól, vagy bármi komoly elfoglaltságtól megjönne az önbizalmam, mert nem jönne meg. Attól én még ugyanúgy azt gondolnám, hogy miért kéne higgyek egy nő szavainak...
"Komplett hülyeségnek tartom, hogy egy küzdősporttól, extrém sporttól, vagy bármi komoly elfoglaltságtól megjönne az önbizalmam, mert nem jönne meg"
Na itt vannak a gondok. Honnan tudod, hogy ha nem próbáltad meg?
Csak mert te úgy gondolod?
Tudod, ha több lenne a tett és kevesebb az agyalás, akkor talán menne...
9-es,
Tényleg próbáld meg, aztán vonj le következtetéseket. Csak hozzáállás kérdése. Öreg meg nem vagy, hogy ne tudj változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!