Ismertek olyan élettársi kapcsolatokat (akár külhoni ismerőseid közt), ahol két hölgy és egy férfi szépen élnek egymással? Nem a testiségen van a hangsúly, hanem inkább az érzelmi összeférhetőségen.
Figyelt kérdés
Vagy az összeférhetetlenségen.
.
.
.
Hogyan jöhetnek ilyen felállások létre?
Csak mert nem tudom elképzelni, melyik az a nő, akit nem zavar, ha egy másik hölgyet is szeretne a férfi az életükbe? Ahogy azt sem, hogy hogyan vetődik ilyesmi egy pár között egyáltalán fel? Nincs meg a szituáció, melyben ilyen még lehetne említeni.
És "élnek"-en van a hangsúly, tehát mindenki boldog a kapcsolatban, senki sincs hanyagolva, senki nem féltékeny, szeretik egymást.
Egyről hallottam már, a kérdés az, hogy van több is ilyen szerelem?
#lány #szerelem #kapcsolat #párkapcsolat #féltékenység #érzelem #hölgy #elhanyagoltság #helyzet #kerítőnő
2019. okt. 26. 04:27
1/3 anonim válasza:
Igen,ez leginkább az arab országokban fordul elő.
3/3 anonim válasza:
A poliamoria számomra elképzelhetetlen. Egy dokumentumfilmet láttam róla, de egyszerűen nem tudom elképzelni kik, és miért élnek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!