A nők miért nem jönnek ki jól egymással? Állandóan acsarkodnak egymás ellen, másik alá ásnak. Ahol több nő dolgozik egyhelyen, ott mindig tapintható a feszültség.
Olvastam olyan elméletet, miszerint a férfiak alapvetően azért összetartóbbak, mert az őskorban ők együtt, kooperálva mentek vadászni, mindegyiknek az volt az érdeke, hogy sikeres legyen a vadászat.
Ezzel szemben a nők gyűjtögetők voltak, azt egymástól függetlenül csinálták, egymás vetélytársai voltak.
Én meg fasziként a férfiakkal nem jövök ki jól, nem szimpatizál velem egy sem, a nőkkel jól kijövök.
Ha már egy férfi eladó, vagy ügyintéző van, az fix, hogy keresztbetesz valamiért.
Mert állandóan versengeni akarnak. Ha valaki szebb náluk, akkor az már egy hülye qurva. Az önbizalomhiányuk ilyen elviselhetetlenné teszi őket. :D
Na meg sokan rosszindulatúak és folyton taktikáznak, pletykálnak, feszkót generálnak...kinek kell ez?!
Nekem nem tetszik a legtöbb lány/nő viselkedése, ezért nem is erőltetem a velük való barátkozást. Persze vannak kivételek, de nem sokan.
Ezt tapasztaltam én is, iskolától kezdve a munkahelyig szinte mindenhol ellenségesség uralkodik sok nő között. Mindig kell egy ellenségkép nekik, muszáj mindig valakit kibeszélniük, vagy pletykálniuk valakiről. Meglep időnként az a rosszindulat és (szociális) agresszió, amellyel viszonyulnak egymáshoz, meg időnként egyes férfiakhoz. De nem akarok általánosítani, mert nem minden nő ilyen.
A miértjét nem tudom a dolognak. Erős megfelelési kényszer talán, ami kihozza sokukból ezeket a tulajdonságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!