A nők miért nem jönnek ki jól egymással? Állandóan acsarkodnak egymás ellen, másik alá ásnak. Ahol több nő dolgozik egyhelyen, ott mindig tapintható a feszültség.
" " és még mindig sok helyen kuss van nekik"
Te gyakran kihagysz egész mondatrészeket mikor szöveget értelmezel? :) "
Valóban, erre nem reagáltam. Előző munkahelyemen a menedzsment kb. 90%-a nő volt (az égvilágon senki nem nyomta el őket, nem kellett kussban maradniuk, sőt), kibeszélték egymást és másokat, ment a feszkó, áskálódás, üzengetés, köpönyegforgatás, a közvetlen felettesük (férfi) manipulálása stb. Tudom miről beszélek mert egy ponton én is elő lettem léptetve és a kollégáim lettek. (Nem véletlenül nem vagyok már ott)
Szóval tévedsz ha azt hiszed azért ilyenek a női dolgozók mert "még mindig sok helyen kuss van nekik".
Hozzászolnék ahhoz, hogy amiatt van ez, "mert még mindig elnyomják őket".
Eddig 4 irodai munkahelyem volt. Minden egyes munkahelynél a felsővezetés 90%a nő volt, a pénzügyi osztály 100%ban csak nő minden irodában szerintem. Amikor bejött a pénzügyes csaj megfagyott bennünk a sz.r h ki mit rontott el. És ez kb mindenhol igy van.
Tehát hogy van ez, hogy a nők a mai napig el vannak nyomva a munkahelyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!