Mit gondoltok, pozitív irányba lendítene a személyiségemen és a felfogásomon, ha olyan emberekkel ismerkednék meg (akár párkapcsolat céljából is), akik teljesen mások, mint én?
Eléggé depresszív hangulatban vagyok már egy ideje -talán már egy hónapja is-, és nem igazán tudom, mit kellene tennem. (Nyilván a pszichológus lenne kézenfekvő, de sajnos nem engedhetem meg magamnak jelenleg).
Azon gondolkodtam, mi lenne, ha olyan emberekkel kezdenék ismerkedni, akik teljesen más felfogásúak, más a személyiségük stb.
Persze tudom, hogy kell valamilyen közös érdeklődés, vagy közös pont, meg nem úgy értem, hogy mostantól teljesen kifordulnék magamból.
Ott az internet, youtube, tele van önfejlesztő, pszichológiai előadásokkal, hanganyagokkal, keress rájuk és tanulj. Online olvasható szakkönyvek is vannak, de akár el is mehetsz a könyvtárba és vehetsz ki ilyen témájú könyveket.
Ez a másokkal való ismerkedés ez lehet pozitív és negatív. Pozitívként motiválhat, hogy változtass magadon, viszont lehet negatív is, hogy ha hozzájuk hasonlítgatod magad és a folytonos esetleges kudarcok miatt, (amit magad elé teszel célt és nem sikerül úgy megvalósítani, ahogy szeretnéd) még mélyebbre süllyedhetsz a depresszióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!