Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha ilyen személyiségem van?
Párkapcsolatban baj lehetne az, hogy hangos vagyok, mindenről megvan a saját véleményem - és ezt nem félek kimondani- néha főnökösködő vagyok, szeretek emberek irányítani viszont az érzelmeimet, szeretetemet nem mindíg tudom a megfelelő módon kinyilvánítani? Kicsit talán bunkóbb, komolyabb vagyok..
L
én nem tűrném el, mert nekem is van véleményem amit én is szeretek kimondani és abból veszekedés van. kicsit így nehezedre esik majd ismerkedni. sárkány :D
amúgy van aki azt szereti ha irányítják, szóval nem is reménytelen, de gondolj arra hogy a másik, ha téved is és Te jobban tudod, ne lekezelő legyél vele. a főnökös dolgot mondjuk kéne moderálni, mert akivel együtt vagy nem beosztott hanem társ
nekem egyes tulajdonságaid nagyon bejönnek :D másokat nem tudom, hogy menyibe ütközne az én személyiségemmel
21/f
Keress valami mazoista srácot. Így akár ütheted is ha valamit rosszul csinál 😂
A viccet félretéve sok tag van aki szereti ha egy lány határozott és nem egy véleménnyel nem rendelkező birka a sorban aki arra megy amerre a többiek.. főleg ha a szépséged is megvan hozzá a fiúk tényleg meg fognak tenni mindent amit csak kívánsz 😁 talán majd egyszer kétszer felcseszed a párod idegeit de ha szeret nem lesz probléma 😉
17/f
Nem kell félni a kimondástól.
Az "bunkóbb" tud lenni, aki hallgat. Mert gyáva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!