Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért gondolják,...

Az emberek miért gondolják, hogy aki nem él párkapcsolatban, azzal biztos valami baj van?

Figyelt kérdés

Ma már persze elterjedtebb a szingli életmód, mint korábban, de továbbra is a többség párkapcsolatban, családban él és gyanús szemmel néz azokra, akik nem. Vannak persze intelligensebbek is, akik nem rugóznak ezen és nem erőltetik a témát, de rokonságban, ahol egyszerűbb emberek vannak, ott nem tudják ezt elfogadni, mindig szóbahozzák, de mi az, hogy 30 évesen nincs valakinek párja és "tökmindegy mennyit tanulsz, időskorodra úgyis az számít van-e gyereked", stb.

Meg igazából azok sem mind olyan nagyszerű emberek, akik házasságban élnek és állandóan veszekszenek egymással, de a társadalmilag mégis ez az elfogadottabb. Valahogy szerintem ez sok mindenen múlik ki mennyire akar családot, milyen volt a gyerekkora és a társkeresésben is sok múlik olyan tényezőkön, amiket nem tud befolyásolni. Meg van, akit nem is érdekel annyira az egész, mégis sokszor kell magyarázkodni emiatt.

2023. júl. 1. 09:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%

Mert magukból és a kornyezetukbol indulnak ki.

Másolat emberek, önálló gondolatok nélkül.

2023. júl. 1. 09:28
 2/35 anonim ***** válasza:
7%
Mert igazuk van.
2023. júl. 1. 10:02
 3/35 anonim ***** válasza:
82%

2#: Mi erre a bizonyítékod?

Gondolom a sok, sikertelen kapcsolatok, a válások, megcsalások:):):):).

2023. júl. 1. 10:07
 4/35 Potyondi Gergely ***** válasza:
82%
Szerintem nem kéne az alapján megítélni az embereket hogy egyedül él-e vagy nem.
2023. júl. 1. 10:55
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább fordítva nem értem, hogy miért rendelkezik szükségszerűen valami többlettel az, akinek párja vagy gyereke van. Konkrétan a legszarabb embereknek is lehet mindkettő, a csöves is jár egy másik csövessel, sokakat meg elő is vesz a gyámügy, mert annyira szar szülők. Ez miért érdem? Ha egy bántalmazó kapcsolatban meghúzod magad, az is simán eltart 20 évig, mégis sokan a kapcsolatuk időtartamával érvelnek a minőségével kapcsolatban.
2023. júl. 1. 11:10
 6/35 anonim ***** válasza:
75%
Hat velem pl tényleg nagyon sok baj van és azért nem volt soha párom 29 évesen…
2023. júl. 1. 11:47
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy elég nehéz kérdés.

Az emberek társas lények (nagy általánosságban) és keresik a párjukat, mostanában ugye divat lett a szingliség, hogy egyedülálló mégis boldogul más nélkül, jól megvan és jól érzi magát, hogy inkább a karrierre koncentrál, hogy tisztába jön magával stb. És sok ember nem érti ezeket, hogy miért nem egy társ mellett csinálja, ezért furcsán néznek ezekre az emberekre. Ez az egyik. A másik, hogy vannak bizonyos emberek akik elviselhetetlenek, és nem lehet kibírni mellettük. (Én ismerek ilyet), azokkal van a gond.

2023. júl. 1. 13:37
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudatlanok.

Nem tudják elképzelni, hogy más nem úgy él, ahogy ők.

Olyan is volt, hogy egy ismerősömtől csak annyit kérdeztek, hogy miért szingli 3 éve, hogy bírja ezt. Meg szex nélkül hogy él. :]

Mintha az az 5 perces malackodás, amit ők csinálnak havi 2szer az megérné.

2023. júl. 1. 14:51
 9/35 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Gondolhatják ezt, de az egyedülállók többségét ez nem igazán érdekli. Valakinek eleve nincs is ideje párkapcsolatra, pl. sokat dolgozik, vagy esetleg a hobbijának él, amihez nem kell komoly kapcsolat! Valaki meg alkalmatlan rá. Sok párkapcsolat és házasság is azért megy tönkre, mert alkalmatlanok, hogy abban éljenek. Én azt nem tudom felfogni, hogy lehet egy rossz hazug, megcsalós, esetleg bántalmazó párkapcsolatban élni évekig? Vagy olyan párkapcsolatban élni 30 évesen, ahol hónapok óta nincs szex, vagy csak nagyon ritkán van. Attól még egy alkalmi laza kapcsolat is százszor jobb, mert ott legalább gyakrabban van szex.
2023. júl. 1. 15:17
 10/35 Senior Séf ***** válasza:
79%
Azért, kérdező, mert ha nincs feleséged, sohasem fogod megtudni, mennyi hibád van.D
2023. júl. 2. 20:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!