Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit a helyzet egy ilyen...

Mit a helyzet egy ilyen nővel, aki gyakorlatilag mindenkivel lefekszik?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (igen, velem is lefeküdt), egy lassan 25 éves nő, aki gyakorlatilag mindenkivel összefekszik. Teszi ezt drog meg pia hatása alatt, de tényleg lassan könnyebb azt észben tartani hogy kinek nem volt meg még. Most is néztem az adatlapját, kik kedvelték a legújabb profilképét, és ahogy összeszámoltam, a felének megvolt, pasiknak, csajoknak vegyesen. Ez csak az akikről tudok biztosra, de a kedvelők másik feléből is van egy két tippem hogy kinek lehetett még meg.

Tudom most kapni fogom a nőktől, hogy csak éli az életét, mit szólok bele, de komolyan, ennyire elment a társadalom ebbe az irányba, hogy felrántok egy csíkot vagy megiszok 2 felest aztán ide nekem az oroszlánt is? A másik meg hogy a múltkor is elkapott valamit, szerint trikó, de arra se volt pénze hogy kivizsgáltassa magát, mondjuk ez még ősszel volt, azóta nem tudom mi lehetett ebből.

Csatolok egy szavazást is, amolyan mini közvélemény kutatásként, kérem mindenki úgy szavazzon, ahogy tényleg gondolja, ne úgy, hogy nem gáz, főleg ha velem is lefekszik.

tegnap 07:25
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gáz és undorító (nő vagyok)
Nem gáz (nő vagyok)
Nagyon gáz és undorító (férfi vagyok)
Nem gáz (férfi vagyok)
37 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%
Ha neki nem gáz, ki vagyok én, hogy leszóljam?
tegnap 07:35
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
Én csak ahhoz tudok hozzászólni hogy mintha különösen trendi lenne ez az utóbbi 15 évben, "ki kell élni magunkat", "elköteleződés előtt mindent ki kell próbálni" stb.
tegnap 07:36
 3/26 anonim ***** válasza:
72%
Majd elviszi valami nemi baj szerencsétlent, HIV, szifilisz, hepa...
tegnap 07:41
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Az egy dolog, hogy vele mi lesz, de mi lesz azokkal akiknek a hűtlen párja fetreng össze egy ilyennel. Mire rájön, kiben bízott...
tegnap 07:51
 5/26 anonim ***** válasza:
64%

Gyerekkori trauma, nem kapott elég figyelmet és szeretetet. Most felnőtt korában pedig már mindegy neki, hogy kitől milyen figyelmet kap, csak észrevegyék és addig a néhány pillanakig számítson valakinek.

Egy olyan ember, aki egyensúlyban van önmagával, tisztában van vele, hogy ezzel saját magát húzza le a mélybe és messze elkerüli a helyzetet. Máshol és máshogy keresi a boldogságát.

tegnap 07:55
 6/26 anonim ***** válasza:
63%

Miért fáj neked az ő életvitele? Veled egyszer lefeküdt és most másokkal is ezt teszi.

Éld az életedet és foglalkozz más szexuális életével!

tegnap 07:55
 7/26 anonim ***** válasza:
43%
Bérnőstény.. Így hívta nagyanyám az ilyeneket.
tegnap 07:59
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

Azért azok is megérik a pénzüket, akik bele dugják egy ilyen példányba.Mindkét oldal kva gàz.

N

tegnap 08:06
 9/26 anonim ***** válasza:
61%
Problémái vannak. Nem azért ítélem el, mert lefekszik valakivel, hanem mert ahogy teszi. Drogok, pia, nemibaj. Egyértelműen sajnálnám.
tegnap 08:08
 10/26 anonim válasza:
0%

Akinek normális értékrendje van, az is tudja, hogy élni kell az életet és kalandok sokat hozzáadnak.

De a sokadik után már csak keveset és a legtöbben továbblépnek és más jellegű élményeket keresnek. A baj akkor van ha valaki megreked egy életszakaszban és képtelen levonni a következtetéseket.

tegnap 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!