Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit a helyzet egy ilyen...

Mit a helyzet egy ilyen nővel, aki gyakorlatilag mindenkivel lefekszik?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (igen, velem is lefeküdt), egy lassan 25 éves nő, aki gyakorlatilag mindenkivel összefekszik. Teszi ezt drog meg pia hatása alatt, de tényleg lassan könnyebb azt észben tartani hogy kinek nem volt meg még. Most is néztem az adatlapját, kik kedvelték a legújabb profilképét, és ahogy összeszámoltam, a felének megvolt, pasiknak, csajoknak vegyesen. Ez csak az akikről tudok biztosra, de a kedvelők másik feléből is van egy két tippem hogy kinek lehetett még meg.

Tudom most kapni fogom a nőktől, hogy csak éli az életét, mit szólok bele, de komolyan, ennyire elment a társadalom ebbe az irányba, hogy felrántok egy csíkot vagy megiszok 2 felest aztán ide nekem az oroszlánt is? A másik meg hogy a múltkor is elkapott valamit, szerint trikó, de arra se volt pénze hogy kivizsgáltassa magát, mondjuk ez még ősszel volt, azóta nem tudom mi lehetett ebből.

Csatolok egy szavazást is, amolyan mini közvélemény kutatásként, kérem mindenki úgy szavazzon, ahogy tényleg gondolja, ne úgy, hogy nem gáz, főleg ha velem is lefekszik.

tegnap 07:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Közösségi nő, mint a közösségi kerékpár, vagy másnéven: használt.
tegnap 08:21
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha Te is lefeküdtél vele,akkor milyen jogon ítélkezel felette?Talán bűntudatod volt szex közben?Ha csinos nő,és még néhány értelmes mondatot is lehet vele váltani,engem nem érdekelne előttem kikkel feküdt le...
tegnap 09:00
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyenek szokták egy idő után szemeteszsákban végezni egy szeméttelepen.

Lesz egy újabb "eltűnt" személy évtizedekig.

Amennyi horrort, meg bűnügyet láttam már, én azt mondom, ilyeneket olyan csinál, aki nincs tisztában, mennyi beteg kretén van a világban.

Mondom ezt pasasként.

tegnap 09:07
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Az ő dolga.
tegnap 09:32
 15/26 anonim ***** válasza:
32%

Tapasztalatból mondom,egészen elképesztő élmény lehet egy olyan nővel szeretkezni,akinek egyébként sincsenek gátlásai,de még rá is játszik tudatmódosító szerrel vagy némi alkohollal.

De elfogadom azok álláspontját akik erkölcsre,vagy hitre,családra,gyerekre hivatkozva kihagynak egy ilyen alkalmat....

tegnap 10:31
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Majd akkor tegyél ki ilyen kérdést ha azt is megkérdezed, hogy gáz e az a csávó aki minden nöt meg akar kefélni és meg is teszi ezt. Legyen egyforma az a bizonyos mérce.

Az ismerösödnek több motívuma is lehet amiért ezt teszi: gyermekkori bontás, kóros önbizalomhiány, alulértékelés, kóros adni vágyás a férfiak felé stb. Nem elítélni kell hanem beszélgetni vele.

Emellett mi a helyzet azokkal a nőkkel akik pénzért árulják magukat. Az oké? Ha meg nem oké, akkor mit lehet ellene tenni? Össztársadalmi intézmény, előbb folyt krválkodás, mint a háborúk népek között, vagy a pénz használat elkezdése. Ösi intézmény. Ettől persze nem kell élni vele, én se tettem. De akkor meg hány férfi nem jutna egyáltalán testi élvezetekhez?

tegnap 10:41
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
Egy biztos. Veled nem kellett volna lefeküdnie. De hát ez van, ha valaki válogatás nélkül lefekszik mindenkivel, a mennyiség akaratlanul is a minőség rovására megy.
tegnap 10:45
 18/26 anonim ***** válasza:
43%
Nem gáznak mondanám, mert valószínűleg segítségre szorul, nyilván valamit kompenzálni akar a droggal is meg a szexszel is. Valószínűleg nincs egyéb sikerélmény az életében, lehet nem szerették eléggé a szülei, nincsenek mély kapcsolatai, így meg legalább azt érzi, hogy valami jó van benne is, hiszen ennyi ember akarja. Sokkal gázabb szerintem 2025-ben azon pörögni, hogy úristen jajjj egy nő akiben ennyi kuki járt már, a szex nem bűn, a nők is élvezik, egy szingli nő annyi pasival fekszik le, amennyivel akar, amíg nem történik megcsalás, hazudozás, addig senkinek nem árt vele, azzal meg csak ő jár jól, ha majd összeszedte magát, ha emiatt nem akar majd összejönni vele a jövőben valami kisebbségi komplexusos majom.
tegnap 10:57
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
Eleve nem értem mi a kifogásod. Nem volt jó vele a szex? Mi lett volna ha mindenkivel lefekszik de veled kivételt tesz? Megtehette volna, nem? Mondtad neki hogy figyelj, mostantól mi lenne ha monogámabb életet élnél és csak velem lennél együtt? Javasoltál ilyet?
tegnap 11:07
 20/26 anonim ***** válasza:
16%

Rengeteg ilyen van.

Szereti kapni,igényli.

Mi az fbje?

tegnap 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!