Hogyha mégsem tudnék résztvenni a gyakorlati órákon a járvány okozta helyzet miatt, lehetséges lenne átkéretni magam?
Figyelt kérdés
Nappali államilag támogatott képzésről szeretném magam átkéretni államilag támogatott levelezőre. Múlthéten beszéltem az ügyintézővel és azt mondta, van egy kérelem amit ha kitöltök és megindoklom, akkor áttehetnek, és egy barátom aki jogi szférában dolgozik is azt mondta, hogy szerinte semmi akadálya nem kellene, hogy legyen, főleg nem így tanév legelején, meg a járványra való tekintettel sem. Erről kérnék valamiféle megerősítést/cáfolatot, mert ha úgy van, holnap le is adnám a kérelmet.
Még egy olyan infót kaptam, hogy a dékánnal is elintéztethetem, egy ilyen "legvégső esetként".
2020. szept. 15. 17:01
1/1 MDaniel98 válasza:
Ja, jól mondták elméletileg komoly jogi akadálya valószínűleg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!