Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetértesz azzal, hogy a...

Egyetértesz azzal, hogy a tengernyi szeretet egyenlő a gyengeséggel? Szóval, ha valaki szeret, az gyenge. A nőnek pedig erős férfi kell? Akitől megkapja?

Figyelt kérdés

Itt ezen az oldalon kaptam ezt meg, hogy ha tengernyi szeretet van bennem, akkor gyenge vagyok, márpedig egy nőnek sem kell gyenge férfi.

Tényleg itt tart most a világ? Ez a felfogás uralkodik? Akkor mégis mit csodálkozunk a sok erőszakon?

febr. 16. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

"Egyetértesz azzal, hogy a tengernyi szeretet egyenlő a gyengeséggel?" Nem.

"Szóval, ha valaki szeret, az gyenge." Ez tarthatatlan, éretlen és hülyeség is egyben.

"A nőnek pedig erős férfi kell?" Melyik nőről beszélünk?

"Itt ezen az oldalon kaptam ezt meg, hogy ha tengernyi szeretet van bennem, akkor gyenge vagyok, márpedig egy nőnek sem kell gyenge férfi." Linkeld be a kérdést, ahol ezt a választ kaptad.

"Tényleg itt tart most a világ? Ez a felfogás uralkodik?" Nem, a te fejed tart itt.

"Akkor mégis mit csodálkozunk a sok erőszakon?" Ki bántott?

febr. 16. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Nincs baj a szeretettel a sok szeretettel sincs baj. A tapadással van amikor a másiknak nem adsz egy kicsi személyes teret sem.

Meg azzal van baj ha már az elején elakarod árasztani a szereteddel a szavak azok eltűnnek hamar. Ha az elején egy csomószor mondod őket gyorsabban eltűnik a varázsuk

febr. 16. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
febr. 16. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon erősnek kell lenni ahhoz, hogy szeretni merjen valaki. Én sem gondolom jónak, ha valaki megfojt és kalitkába zár a szeretetével. De azt is átéltem, hogy amit túl soknak éreztem olyantól, aki iránt nem voltak érzéseim, egyáltalán nem zavart attól, akit szerettem. Ha valakit igazán szeretünk, a hülyeségeivel együtt is szeretjük.
febr. 16. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

De ha az elején nem ismered úgy nem is tudod igazán szeretni nem?

Mint ember lehet szimpatikus a tettei is vagy szerethetsz benne dolgokat. De ahhoz hogy ki mond hogy veled akarok lenni. Hozzád bújni randizni csókolni. Ahhoz azért több kell.

ér vitatni!

Engem az elején zavar, ha nyomul és nem ismer nem is akar ki ismerni de már ezt és amazt csinálnám veled (leginkább amúgy társkeresőn fordult elő) engem frusztrál aztán állítják komoly kapcsolatot akarnak de nem érdekli semmi őket azon kívűl amit kaphatnak egy kapcsolattól csak az....

febr. 16. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Olvastam a másik kérdésed és a válaszokat.

Nem értek egyet a hölggyel, aki ezt gyengeségnek nevezte, de. De a kommentjeidből hatalmas incelség áradt utána, mert szerinted a nőknek csak az eszetlen alfa hím kell, aki megveri őket meg semmibe veszi.

Ráadásul neked mi a tengernyi szeretet? Ki felé? Fejtsd ki kérlek.

tegnapelőtt 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!